Zestoretic

Zestoretic-dk

Aktivt stof: Hydrochlorthiazid, Lisinopril

Dosering: 17,5 mg

Pris: €36.35 – €270.42

Hvorfor betale mere? Og i vores tilfælde, hvorfor tage to lægemidler, når man kan erstatte det ene med det andet? Zestoretic er et lægemiddel, der indeholder en angiotensinkonverterende enzymhæmmer (lisinopril) og et vanddrivende middel (hydrochlorthiazid) til normalisering af blodtrykket ved mild til moderat hypertension. Det er ikke længere nødvendigt at holde styr på, hvornår og hvordan man bruger de forskellige lægemidler, da en tablet om dagen, helst taget på samme tidspunkt af dagen, normalt er nok til at opretholde blodtrykket.

Hvis du ikke er bekendt med denne medicin, kan du læse indlægssedlen, da den har et meget godt ry i Danmark. Hvis du på den anden side allerede kender lægemidlets virkninger og har brug for at købe en ny flaske, er det nu tid til at bestille den fra vores onlineapotek. Vi har taget os af de vidunderlige ting, du helt sikkert vil sætte pris på, når du køber: den bedste pris, hurtig levering, anonymitet og samtidig muligheden for at købe Zestoretic uden recept!

Hvad er Zestoretic?

Zestoretic er som nævnt et kombinationslægemiddel, der virker i to retninger samtidig: Det sænker blodtrykket på grund af virkningen af lisinopril og har en vanddrivende virkning, som hydrochlorthiazid er ansvarlig for.

Indikationer

Lægemidlet er indiceret til behandling af mild til moderat hypertension hos patienter, hvis tilstand er stabiliseret ved brug af de enkelte komponenter i samme proportioner.

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer for brug af lægemidlet omfatter overfølsomhed over for det aktive stof eller et af hjælpestofferne, angioødem (arveligt, idiopatisk eller på grund af tidligere behandling med ACE-hæmmere), alvorlig nedsat nyre- eller leverfunktion, anuri, graviditet og amning.

Før behandlingen påbegyndes, skal du konsultere din læge og informere ham/hende om alle medicinske tilstande og medicin, du tager. Dette vil sikre, at du følger et korrekt og sikkert regime og undgår overlappende medicin, der kan være skadeligt for dit helbred, hvis det tages på samme tid.

Bivirkninger

Generelt tolereres lægemidlet ret godt af patienterne. Der er dog rapporteret om hoste, svimmelhed, hypotension, hovedpine og kløe i nogle tilfælde. Generelt var bivirkningerne milde og forsvandt i de fleste tilfælde af sig selv. I tilfælde af mere alvorlige bivirkninger, der ikke er nævnt i denne indlægsseddel, skal du kontakte din læge.

Anvendelse og dosering

Hver tablet indeholder lisinoprildihydrat 20 mg og hydrochlorthiazid 12,5 mg.

Tabletterne skal tages gennem munden, uden mad, med en lille mængde vand.

Kontakt din læge, før du starter behandlingen. Efter at have udført alle de nødvendige diagnostiske tests, vil lægen fastlægge diagnosen og ordinere den nødvendige dosis medicin, som kan afvige fra den anbefalede dosis.
Den sædvanlige dosis er 1 tablet én gang dagligt, taget på omtrent samme tidspunkt hver dag.