Jeg erklærer, at alle mine oplysninger er korrekte, at jeg har læst den følgende forklaring, og at jeg forstår de gældende betingelser.

Ved at afgive ordren bekræfter jeg, at:

Jeg er mindst 18 år gammel.
Jeg, patienten, har for nylig besøgt en læge. Denne læge står til din rådighed, hvis du har brug for lægehjælp.
Jeg kender risiciene, bivirkningerne og fordelene ved den medicin, jeg har bestilt.
Jeg har tidligere taget den medicin, jeg har bestilt, under lægeligt tilsyn, eller den blev anbefalet til mig af min behandlende læge, og den er egnet til min medicinske og terapeutiske behandling.
Jeg bruger medicinen til eget brug og deler den ikke med andre.
Jeg har konsulteret en anden autoriseret person end min læge, som ikke har erstattet ham/hende ved udfærdigelsen af recepten.
Jeg skal bruge medicinen med det samme og har ikke tænkt mig at opbevare den.
Hvis der opstår komplikationer, vil jeg straks opsøge en læge med henblik på passende medicinsk behandling.
Jeg kan lovligt bruge det kreditkort, der blev brugt til bestillingen.
Jeg har, som med min læge, svaret ærligt på alle spørgsmål og vil svare ærligt på de samme spørgsmål i fremtiden.Jeg påtager mig risikoen ved medicinen og dens fordele, og jeg er klar over de mulige bivirkninger, og jeg giver mit samtykke til behandlingen.
Jeg forstår, at ordren på vegne af farmaciasicuro.com vil blive behandlet og afsendt af dem.
Jeg kan lovligt modtage ordren på den angivne adresse. Jeg er også ansvarlig for betaling af told og/eller andre skatter, hvor det er relevant.
Jeg accepterer, at der lejlighedsvis sendes løs medicin. Dette kan skyldes stor efterspørgsel og for at sikre de bedste priser.
Jeg accepterer levering inden for 5-12 arbejdsdage.
Jeg giver samtykke til at modtage månedlige nyhedsbreve og særlige tilbud fra tabletterdanmark.com.

Privatliv er vores største bekymring. For os kommer vores kunders privatliv og sikkerhed i første række. tabletterdanmark.com garanterer, at alle nødvendige foranstaltninger er truffet for at sikre, at dine data er helt sikre hos os. Dine data vil ikke blive delt med tredjeparter, og de vil heller ikke blive solgt eller offentliggjort.