Zanaflex

Aktivt stof: Tizanidin

Dosering: 4 mg, 2 mg

Pris: €30,37 – €328,11

Muskelafslappende midler er medicin, der ordineres for at lindre muskeltonus i skelettet. Det kan ske efter en skade eller forstuvning. Et populært muskelafslappende lægemiddel er Zanaflex. Du kan købe Zanaflex til den laveste pris i Danmark fra vores online apotek. Mere end en million kunder har allerede sat pris på vores service og et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet. Ved at bestille hos os kan du få receptfri medicin med hurtig levering til et praktisk afhentningssted.

Hvad er Zanaflex?

Lægemidlet Zanaflex bruges til at reducere muskeltonus. Det kommer i tabletform, og dets vigtigste aktive ingrediens er tizanidin. Tabletterne fås i doser på 2 mg og 4 mg.

Indikationer for brug

Zanaflex ordineres til behandling af følgende sygdomme og symptomer: smertefulde muskelspasmer i forbindelse med statiske og funktionelle lidelser i rygsøjlen, efter kirurgiske indgreb, spasticitet ved multipel sklerose, degenerative sygdomme i rygmarven, cerebrale kredsløbsforstyrrelser og cerebral parese.

Brugsanvisning og dosering

Zanaflex administreres til voksne, dosis justeres individuelt i henhold til symptomerne og effektiviteten af behandlingen. Ved smertefulde muskelspasmer gives 2 mg eller 4 mg tre gange dagligt, i svære tilfælde yderligere 2 eller 4 mg om aftenen. Behandlingsvarigheden er 1-3 uger, i smertefulde syndromer kan kurset forlænges fra 3-6 uger til et år.

Kontraindikationer

Må ikke ordineres i tilfælde af nedsat leverfunktion, samtidig med fluvoxamin, i tilfælde af overfølsomhed over for komponenterne, graviditet og amning og børn under 18 år.

Bivirkninger

Døsighed, svimmelhed, søvnforstyrrelser, muskelsvaghed, gastrointestinale forstyrrelser, hepatitis, nedsat blodtryk, øget træthed, bradykardi, allergiske reaktioner.