Wellbutrin SR

Wellbutrin SR-dk

Aktivt stof: Bupropion

Dosering: 150 mg

Pris: €31.78 – €247.91

Depressive tilstande er farlige for kroppen og for livet, så hvis de opstår, er det vigtigt at søge lægehjælp og starte behandling. Et af de mest populære antidepressiva er Wellbutrin SR, som bruges til at behandle depression og forebygge tilbagefald. Du kan købe Wellbutrin SR til en lav pris fra vores online apotek, med hurtig levering i hele Danmark. Du skal blot udfylde bestillingsformularen på hjemmesiden og modtage det på salgsstedet uden recept!

Hvad er Wellbutrin SR?

Wellbutrin SR er et antidepressivt middel i form af en tablet med forlænget udløsning og en dosis på 150 mg. Den vigtigste aktive ingrediens, bupropionhydrochlorid, hjælper med at normalisere patientens tilstand under depression.

Indikationer

Wellbutrin SR ordineres mod depression eller for at forebygge tilbagefald af depression.

Brugsanvisning og dosering

Lægemidlet begynder at virke efter to ugers behandling. Tabletterne skal tages hele med vand. Den daglige dosis for voksne er 150 mg fordelt på to doser med 8 timers mellemrum. Hvis behandlingen ikke er effektiv, øges den daglige dosis til 300 mg.

Kontraindikationer

Wellbutrin SR bør ikke administreres i tilfælde af overfølsomhed over for nogen af indholdsstofferne i præparatet, i tilfælde af epileptiske anfald, hos patienter, der lider af anoreksi eller bulimi, samtidig med brug af MAO-hæmmere eller præparater, der indeholder bupropion.

Bivirkninger

Følgende bivirkninger er blevet observeret under behandlingen: allergiske reaktioner (udslæt, kløe, urticaria), anoreksi, øget ophidselse, angst, søvnløshed, hovedpine, svimmelhed, forvirring.