Voveran SR

Voveran sr-dk

Aktivt stof: Diclofenac

Dosering: 100 mg

Pris: €29.52 – €48.71

Voveran SR bruges i vid udstrækning til symptomatisk behandling og er et smertestillende middel til muskler, led, inflammatoriske sygdomme i forskellige organer. Du kan købe Voveran SR til den laveste pris i Danmark, med hurtig levering overalt i landet, fra vores hjemmeside. Vi går op i, at din behandling er så effektiv som muligt, så vi har udvalgt de bedste lægemidler, som du kan bestille online uden recept.

Hvad er Voveran SR?

Voveran SR er et muskelafslappende middel, der bruges til at reducere muskeltonus og smerter i muskler og forskellige organer. Den vigtigste aktive ingrediens, diclofenac, er effektiv i inflammatoriske processer med smertesyndrom. Voveran SR er tilgængelig i tabletform i mg-doser.

Indikationer for brug

Voveran SR ordineres til inflammatoriske sygdomme i bevægeapparatet, posttraumatisk smertesyndrom, smerter efter operation, neuralgi, bursitis, myalgi, lumbago, tandpine, migræne, proctitis, nyrekolik eller galdekolik, tonsillitis, pharyngitis, otitis media, febersyndrom.

Brugsanvisning og posologi

Den anbefalede daglige dosis til voksne patienter er 100-150 mg. Den daglige dosis kan opdeles i flere doser. Tabletterne kan tages uafhængigt af måltider.

Kontraindikationer

Allergi over for nogen af indholdsstofferne, erosive gastrointestinale sår, bronkial astma, urticaria, rhinitis, forstyrrelse af hæmatopoiese, børn under 18 år, graviditet og amning.

Bivirkninger

Svimmelhed, hovedpine, svaghed, tinnitus, kramper, kvalme, flatulens, forstoppelse, diarré, hepatitis, anæmi, leukopeni, trombocytopeni, agranulocytose, udslæt, urticaria, pruritus, nefrotisk syndrom.