Vasodilan

Vasodilan-dk

Aktivt stof: Isoxsuprine

Dosering: 20 mg

Pris: €40.38 – €147.80

Med alderen og en usund livsstil begynder blodkarrene at indsnævres, når kolesterolplak aflejres på deres vægge, hvilket fører til åreforkalkning og mange andre sygdomme. Desværre er der endnu ikke opfundet et lægemiddel, som helt kan kurere åreforkalkning, men der findes lægemidler, som kan forhindre dannelsen af blodpropper og normalisere blodtrykket. Et af dem er det effektive lægemiddel Vasodilan, som kan forbedre blodcirkulationen og genoprette varmen i ekstremiteterne. Nedenfor vil vi tale om alle egenskaberne ved dette vidunderlige lægemiddel, som du nemt kan købe fra dette onlineapotek. Den bedste pris, hurtig levering i hele Danmark og muligheden for at købe uden recept og hjemmefra er alt sammen en del af formlen for et godt tilbud.

Hvad Vasodilan er, og hvordan det virker

Vasodilan er en perifer vasodilatator, en β-adrenoceptoragonist, som reducerer tonus i blodkarrenes glatte muskulatur, fjerner spasmer og forbedrer den perifere og cerebrale blodcirkulation.

Det virker ved at udvide blodkarrene for at øge blodgennemstrømningen til visse dele af kroppen (f.eks. arme, ben og hjerne). Denne effekt kan hjælpe med at reducere symptomer som kolde hænder og fødder, følelsesløshed, snurren og nedsat hukommelse eller dømmekraft.

Indikationer

Vasodilan ordineres til behandling af sygdomme og fænomener som f.eks:

  • endoarteritis obliterans (indsnævring af kar på grund af et fald i deres indre diameter og efterfølgende fuldstændig okklusion).
  • Aterosklerose i arterierne i ekstremiteterne (skade på arterierne, der leverer blod til underekstremiteterne);
  • Diabetisk angiopati (udbredt involvering af store og små blodkar ved diabetes);
  • Raynauds sygdom (vasospasme i hænderne som reaktion på kulde eller følelsesmæssig stress, der forårsager reversibelt ubehag og misfarvning af huden);
  • Bürgers sygdom (betændelse i små og mellemstore arterier i ben eller arme, efterfulgt af blokering);
  • Åreforkalkning i nethindens arterier;
  • risiko for for tidlig fødsel.

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer omfatter: overfølsomhed over for det aktive stof isoxuprine eller over for andre komponenter i lægemidlet; tidligere hjerne- og livmoderblødning; arteriel blødning; angina pectoris; arteriel hypotension; ammeperiode.

Bivirkninger

Svimmelhed, rødmen, mavesmerter, kvalme, kulderystelser eller nervøsitet kan forekomme i begyndelsen af indtagelsen af medicinen. Disse bivirkninger forsvinder normalt af sig selv. Men hvis de fortsætter eller forværres, eller hvis der opstår mere alvorlige bivirkninger såsom allergiske reaktioner, skal du straks informere din læge eller kontakte en akutafdeling.

Instruktioner for brug og dosering

Forsigtig. Før behandlingen påbegyndes, skal du konsultere din læge, som vil ordinere en personlig behandling og dosering.

Tabletterne skal tages oralt efter et måltid med den nødvendige mængde vand.

Ved sygdomme ledsaget af kredsløbsforstyrrelser, 10-20 mg 3-4 gange om dagen. Behandlingsvarigheden er normalt 2-3 måneder. I tilfælde af truende for tidlig fødsel, 20 mg 4 gange om dagen. Behandlingens varighed er 2 dage.