Urispas

Urispas-dk

Aktivt stof: Flavoxat

Dosering: 200 mg

Pris: €39,07 – €318,85

Ufrivillig vandladning hos mennesker er en patologisk tilstand forårsaget af forskellige inflammatoriske processer og sygdomme. For at slippe af med dette ubehagelige symptom og smertefulde fornemmelse ved vandladning, ordinerer læger specielle lægemidler, hvis stoffer hjælper med at reducere kramper og andre symptomer. Lægemidlet Urispas har en antispasmodisk virkning på urinhyppighed og urininkontinens. Vores online apotek har de bedste priser i Danmark! Du kan købe uden recept, og vi vil levere dem til dig så hurtigt som muligt og med en venlig service.

Hvad er Urispas?

Urispas er et lægemiddel til behandling af urinhyppighed og inkontinens, som har en antispasmodisk virkning. Det fås i tabletform, hvor den vigtigste aktive ingrediens er flavoxat (200 mg), som bruges til symptomatisk behandling af blærebetændelse, urethritis, prostatitis og andre tilstande.

Indikationer for brug

Urispas anvendes til at lindre symptomer på dysuri, nykturi, cystitis, suprapubiske smerter, urininkontinens, prostatitis, urethritis og pollakisuri.

Brugsanvisning og posologi

Medicinen bruges til behandling af voksne patienter, 200 mg 3-4 gange om dagen. Tabletterne skal tages efter et måltid.

Kontraindikationer

Tabletterne bør ikke tages i tilfælde af tarmobstruktion, obstruktive gastrointestinale lidelser, tendens til intestinal atoni, urinretention, glaukom, gastrointestinal blødning, myasthenia gravis.

Bivirkninger

Kvalme, opkastning, dyspepsi, nedsat syn, øget træthed, urticaria, urinretention, øget intraokulært tryk, leversygdom, unormale leverenzymer.