Unisom

Unisom-dk

Aktivt stof: Diphenhydramin

Dosering: 25 mg

Pris: €22,38 – €190,67

Søvnløshed er ikke en “harmløs” tilstand, der kan tolereres uden at skade kroppen. En person med søvnmangel føler sig træt hele tiden, hans eller hendes immunforsvar er reduceret, og der opstår dysfunktioner i organer og systemer. For at normalisere søvnen findes der en særlig serie af lægemidler, hvoraf Unisom er et af dem. Du kan købe medicinen uden recept og med levering overalt i Danmark fra vores online apotek. Vi har de laveste priser, og det er nemt at bestille: udfyld onlinebestillingsformularen, så leverer vi hurtigt til dit nærmeste udleveringssted.

Hvad er Unisom?

Unisom er et lægemiddel, der anvendes til behandling af søvnløshed. Det bruges som kortvarig monoterapi. Det fås i 25 mg tabletter, og dets vigtigste aktive ingrediens er doxylamin.

Indikationer for brug

Unisom anvendes til symptomatisk behandling af søvnforstyrrelser hos voksne patienter.

Brugsanvisning og dosering

Tabletterne skal tages oralt en halv time før sengetid. Dosis er normalt 0,5 til 1 tablet om dagen, men kan øges til 2 tabletter, hvis behandlingen er ineffektiv. Behandlingsvarigheden er 2 til 5 dage; hvis søvnløsheden fortsætter, bør man konsultere en læge.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for doxylamin eller andre antihistaminer, glaukom, prostata- og urethralsygdomme, alder under 18 år, medfødt galaktosæmi, laktasemangel, glukose-galaktosemalabsorption. Der bør udvises forsigtighed ved ordination af lægemidlet i tilfælde af graviditet, apnø, epilepsi, bronkialastma.

Bivirkninger

Bivirkninger under behandlingen kan omfatte mundtørhed, forstoppelse, urinretention, synsforstyrrelser, døsighed, hallucinationer, forvirring.