Trental

Trental-dk

Aktivt stof: Pentoxifyllin

Dosering: 400 mg

Pris: €40.31 – €162.04

Kredsløbsforstyrrelser er tilstande, hvor blodet ikke når bestemte organer eller væv i den rette mængde eller med den rette hastighed. Det kan føre til en række sygdomme og helbredsproblemer. Visse vaner og risikofaktorer som rygning, alkoholforbrug, stillesiddende livsstil, overvægt og stress kan øge risikoen for kredsløbsforstyrrelser. Hvis du allerede har en blødningsforstyrrelse, er det vigtigt at identificere årsagen. Det kan være åreforkalkning, trombose, trombofili, inflammation, forhøjet blodtryk og andre medicinske tilstande. For at forebygge kredsløbssygdomme er det tilrådeligt at opretholde en sund livsstil, overvåge blodtrykket, kontrollere kolesteroltallet, spise mad, der er rig på vitaminer og mineraler, og gå til regelmæssig kontrol hos din læge samt bruge medicin, der forbedrer blodgennemstrømningen og reducerer blodets viskositet. En sådan medicin er Trental, som er velkendt i Danmark og har hjulpet mange mennesker. Det forbedrer iltudvekslingen i vævene, reducerer blodets viskositet og forbedrer mikrocirkulationen.

I vores materiale vil du lære mere om stoffets virkninger og egenskaber; vi vil besvare alle populære spørgsmål om brugen af stoffet, samt overveje kontraindikationer og bivirkninger, der opstår under behandlingen. Du vil også finde ud af, hvor det er bedst at købe Trental uden recept og få hurtig levering til enhver region i landet som en bonus.

Hvor kan man købe Trental i Danmark

Du kan købe medicinen fra ethvert apotek i Danmark, der har det på lager. Du har måske tid og lyst til at gå fra apotek til apotek på udkig efter den rigtige medicin og stå i kø, før du finder ud af, om medicinen er tilgængelig på det pågældende apotek. Vi tilbyder en helt anden tilgang. Du kan straks se, om medicinen er tilgængelig på vores onlineapotek, og bestillingen tager kun et par minutter, uden at du behøver at forlade dit hjem eller din hyggelige lænestol. Du kan endda bestille medicinen, mens du drikker din yndlings urtete. Og vores specialister vil kontakte dig så hurtigt som muligt for at bekræfte alle detaljerne i ordren, og i løbet af et par dage vil du have det i dine hænder.

Kan du købe Trental uden recept?

Normalt sælges en medicin kun, når kunden har en recept fra en læge. Vi ved dog, at livet kan være anderledes, og at en læges recept måske udløb i går, men du har brug for medicinen i dag. En lægebesøg kan dog tage op til en måned. Vi stoler på vores kunder og ønsker at hjælpe dig med at forblive sund i enhver situation. Bestil medicinen uden recept, og inden for et par dage vil du modtage den på dit nærmeste posthus, eller en kurer vil levere den til den adresse, du giver os.

Prisbillig medicin

Mange undrer sig over, hvorfor vores apotek er så billigt. Det skyldes, at vi ikke behøver at ansætte et stort antal sælgere, organisere lokaleleje og bruge penge på andre lejeudgifter, hvilket hjælper os med at reducere vores omkostninger og tilbyde mere overkommelige priser på medicin. Glem heller ikke den hurtige levering og muligheden for at få rabatter og kampagnekoder, når du køber din medicin fra vores onlineapotek.

Anonymitet

Når du handler på vores apotek, kan du altid regne med anonymitet. På vores hjemmeside kan du bestille din medicin og betale kontant ved levering. Det er helt sikkert. Du er garanteret hurtig levering til enhver region i landet.

Hvad er Trental

Trental er handelsnavnet for et lægemiddel, der indeholder pentoxifyllin som dets aktive ingrediens. Pentoxifyllin er et xanthinderivat, der bruges til at forbedre blodcirkulationen. Virkningen af Trental er baseret på forbedring af blodgennemstrømningen og de reologiske egenskaber (strømning gennem blodkar).

Indikationer for brug

Trental bruges til at behandle forskellige tilstande relateret til kredsløbsforstyrrelser. Nogle af de vigtigste indikationer for brug inkluderer:

  • Kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL);
  • Multipel sklerose;
  • vaskulær demens;
  • pulmonal arteriel hypertension;
  • Raynauds syndrom (perifere kredsløbsforstyrrelser i ekstremiteterne);
  • arterielle og venøse lidelser (f.eks. perifer arteriel sygdom, venøse lidelser i underekstremiteterne)
  • diabetisk retinopati (øjensygdom forbundet med diabetes);
  • trombose og emboli;
  • forskellige cerebrale kredsløbssygdomme.

Kontraindikationer til brug

Lægemidlet har en række kontraindikationer, hvor dets anvendelse kan være farlig eller uacceptabel. Nogle af dem er: overfølsomhed over for pentoxifyllin eller andre hjælpestoffer i lægemidlet, hæmoragisk slagtilfælde, mavesår, alvorlige hjertearytmier, nyresvigt, aktiv blødning, graviditet og amning.

I alle tilfælde bør du konsultere din læge, før du bruger medicinen, for at finde ud af, om den er egnet til dit særlige tilfælde, og hvordan du bruger den direkte.

Bivirkninger

Som al anden medicin kan Trental give bivirkninger. Nogle af dem kan være alvorlige, så du bør overvåge din tilstand og rapportere eventuelle ubehagelige symptomer til din læge. Følgende er de mest almindelige bivirkninger forbundet med brugen af medicinen: svimmelhed, hovedpine, hurtig hjerterytme, trykken og smerter i brystet, udslæt, kløe, angioødem, kvalme, opkastning, diarré, lavt blodtryk, varmefølelse, kolde ekstremiteter, hævede ben, nedsat antal blodplader.

Hvis du oplever alvorlige bivirkninger som allergisk reaktion, blødning eller hjertesvigt, skal du straks kontakte din læge eller søge akut lægehjælp.

Brugsanvisning og dosering

Konsulter din læge, før du starter behandlingen, og gennemgå alle nødvendige diagnostiske foranstaltninger. Din læge vil derefter stille diagnosen og ordinere en individuel dosis af medicinen.

Medicinen ordineres normalt i doser på 2-4 tabletter 2-3 gange dagligt efter måltider, uden at tygge og med rigeligt vand. Den maksimale samlede daglige dosis til oral administration er 1,2 g.

Ofte stillede spørgsmål

Her er de hyppigst stillede spørgsmål om brugen af Trental: hvor mange dage skal man tage det, på hvilket tidspunkt af dagen, før eller efter måltider, og hvilke generiske lægemidler er tilgængelige.

Hvor mange gange om dagen skal man tage Trental?

Generelt anbefales det at tage medicinen 2-3 gange om dagen, men følg din læges anbefalinger, og det kan være nødvendigt at tage den et andet antal gange.

Når den terapeutiske effekt indtræder

Den maksimale koncentration af pentoxifyllin og dets hovedmetabolit nås ca. 1 time efter administration.

Hvor lang tid tager det at tage tabletterne?

Behandlingen varer normalt fra 1 til 3 måneder.

Hvornår skal medicinen tages: Før eller efter måltider

Trental bør tages efter et måltid.

Trental og generiske lægemidler

Trental har flere generiske lægemidler (analoger), der indeholder det samme aktive stof, pentoxifyllin. Disse lægemidler produceres af forskellige farmaceutiske virksomheder og har forskellige handelsnavne. Det er vigtigt at være opmærksom på, at generiske lægemidler kan have forskellig biotilgængelighed og effekt, og derfor bør generisk Trental gennemgås med din læge for doseringsanbefalinger og behandlingsvarighed inden brug.

Nogle af de mere kendte generiske Trental-produkter er Pentilin, Flexital, Pentoxifylline, Pentogam-Retard, Pentoxyl.