Trazodone

Trazodone-dk

Aktivt stof: Trazodone

Dosering: 100 mg

Pris: €26.99 – €210.54

Tricykliske antidepressiva blokerer genoptagelsen af serotonin og noradrenalin og reducerer symptomer på depression. De er effektive lægemidler til behandling af angst og følelsesmæssige forstyrrelser. Et af de hurtigtvirkende lægemidler er Trazodone. Du kan købe Trazodone til den laveste pris i Danmark på vores hjemmeside. På vores onlineapotek kan du finde den bedste medicin med garanteret kvalitet, som vi er klar til at sende dig uden recept, så du kan starte din behandling så hurtigt som muligt!

Hvad er Trazodone?

Trazodone er et tricyklisk antidepressivt middel. Det fås i tabletform med en dosis på 100 mg (den vigtigste aktive ingrediens er Trazodone). Det absorberes hurtigt fra mave-tarmkanalen, hæmmer selektivt neuronal optagelse af serotonin og blokerer α-adrenoceptorer.

Indikationer

Trazodone er indiceret til depression, bulimi, kleptomani, angst, fobier, akut alkoholabstinenssyndrom, benzodiazepinafhængighed og til forebyggelse af migræne.

Dosering og administration

Trazodone tages oralt på tom mave. Som antidepressivt middel: 50 mg tre gange dagligt, derefter øges dosis gradvist (hver 3.-4. dag til 50 mg) op til 300-500 mg dagligt. Vedligeholdelsesdosis vælges individuelt.

Som anxiolytikum: 25 mg tre gange dagligt.

Kontraindikationer

Kontraindiceret hos patienter med hjertearytmi, overfølsomhed over for Trazodone, nedsat lever- og nyrefunktion, post-infarkt, graviditet og amning.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger: tilstoppet næse, synsforstyrrelser, forstoppelse, diarré, kvalme og opkastning, hovedpine, myalgi, øget træthed, lavt blodtryk, hjerterytmeforstyrrelser, angioødem, allergiske reaktioner.