Toradol

Toradol-dk

Aktivt stof: Ketorolac

Dosering: 10 mg

Pris: €34,70 – €116,61

Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler hjælper med at reducere inflammation og smerte. De bruges i vid udstrækning til behandling af forskellige sygdomme og genopretter kroppens normale funktion. Lægemidlet Toradol er et af NSAID’erne og bruges til at lindre en række akutte og moderate smerter. Køb Toradol til den laveste pris i Danmark og med hurtig levering kan du i vores online apotek. Vi tilbyder bekvem service, en bred vifte af produkter og mulighed for at købe medicin uden recept!

Hvor kan man købe Toradol i Danmark

Du kan altid bestille Toradol fra vores online apotek med de bedste lægemidler i landet og hurtig levering. Du kan købe al den medicin, du har brug for, og vi garanterer høj kvalitet og levering til tiden.

Medicin uden recept fra et onlineapotek

Når du har konsulteret din læge om behandling, kan du altid få Toradol og anden medicin fra os uden recept. Udfyld en simpel online bestillingsformular og få din medicin hvor som helst i Danmark.

Overkommelig pris på medicin

Det er ikke altid muligt at købe billig medicin på apoteket. På vores hjemmeside kan du sammenligne priser med almindelige apoteker, og du vil se, at du kan købe billig kvalitetsmedicin fra os og spare mange penge.

Anonymitet

Kunder ønsker altid at handle anonymt og sikkert, og det kan vi tilbyde dem. Du kan altid bestille kontant ved levering og betale ved modtagelse, altid hurtig levering og praktisk service til vores kunder!

Hvad er Toradol

Toradol er et ikke-steroidalt antiinflammatorisk lægemiddel, der bruges til at lindre smerter ved inflammatoriske tilstande. Den vigtigste aktive ingrediens er ketorolac, som har analgetiske, antipyretiske og antiinflammatoriske virkninger. Lægemidlet er tilgængeligt i tabletform i en dosis på 10 mg.

Indikationer for brug

Toradol bruges til at lindre smerter, betændelse og feber uanset årsagen til dem. Produktet kan bruges postoperativt, til behandling af dysmenoré, til at opretholde mydriasis under kataraktkirurgi. Det bruges også til at lindre smerter efter skader.

Brugsanvisning og dosering

Doseringen af medicinen justeres individuelt af lægen. Den sædvanlige dosis til voksne er 15-30 mg med en virkning, der varer 4-6 timer. I tilfælde af stærke smerter tages lægemidlet i 15 minutter til to timer i en dosis på 15-30 mg. Den maksimale daglige dosis er 120 mg.

Lægemidlet bør ikke tages i mere end 5 dage; hvis der ikke er nogen terapeutisk virkning, bør en læge konsulteres om samtidig administration med narkotiske analgetika.

Overdosering

Overdreven indtagelse kan vise sig ved kvalme eller opkastning, mavesmerter, metabolisk acidose, nedsat nyrefunktion, ulcerative og erosive læsioner i mave og tarm. Behandling af overdosering er symptomatisk; i tilfælde af overdosering bør der anvendes sorbenter og ventrikelskylning.

Kontraindikationer

Må ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for nogen af indholdsstofferne, mavesår, astma eller nedsat nyrefunktion. Der skal udvises forsigtighed ved ordination af lægemidlet i tilfælde af højt blodtryk, kronisk hjertesvigt, tidligere slagtilfælde, myokardieinfarkt, koagulationsforstyrrelser, betændelse i mave og tarm. Toradol anvendes ikke i obstetrik og pædiatri før 16 års alderen.

Bivirkninger

Bivirkninger kan forekomme under behandlingen: diarré, forstoppelse, dårlig appetit, stomatitis, halsbrand, pancreatitis, ulcerativ-erosive læsioner i tarm og mave, hæmaturi, nyresvigt, ødem, høretab, tinnitus, hovedpine, svimmelhed, bronkospasme, dyspnø, rhinitis, depression, besvimelse, allergiske reaktioner (urticaria, udslæt, pruritus).

Anvendelse under graviditet og amning

Toradol er ikke ordineret under graviditet, under amning, hvis det er nødvendigt, bør amning afbrydes, indtil lægemidlet trækkes tilbage.

Til børn

Toradol tabletter er ikke egnede til patienter under 16 år. For børn administreres lægemidlet som en injektion.

Interaktion med andre stoffer

Toradol er uforeneligt med probenecid, pentoxifyllin, højdosis antikoagulantia, lithiumpræparater. Hos patienter med normovolæmi, når det tages samtidig med furacemid, reduceres dets diuretiske virkning. Der er risiko for nyresvigt, når Toradol tages samtidig med ACE-hæmmere.

Særlige instruktioner

Forsigtighed bør udvises hos patienter med nedsat lever- og nyrefunktion, forhøjet blodtryk, kronisk hjertesvigt, gastrointestinale sår og tidligere gastrointestinale blødninger.

Hos ældre skal det anvendes med forsigtighed, og man skal starte med små doser. Hvis der opstår symptomer på leverskade, eosinofili, udslæt, skal tabletterne seponeres. Toradol-tabletter bør ikke anvendes ved kronisk smertesyndrom.

Effekt på evnen til at betjene maskiner og køre bil

Hvis tabletterne ledsages af døsighed, svimmelhed eller nedsat koncentration, skal du afholde dig fra at køre bil eller betjene maskiner.

Hvor mange gange om dagen skal man tage tabletterne?

Toradol tages afhængigt af symptomernes sværhedsgrad, og virkningen varer i 4 til 6 timer efter indtagelse af medicinen.

Hvornår Ketorolac begynder at virke

Lægemidlet begynder at virke 30 minutter efter, at man har taget det, og dets maksimale virkning nås efter 1-2 timer.

Hvor mange dage skal man tage det?

Medicinen bør ikke tages i mere end 5 dage.

Hvad man ikke må spise

Information om speciel diæt under behandlingen er ikke undersøgt.

Før eller efter spisning

Tabletterne kan tages uafhængigt af måltider.