Tofranil

Tofranil-dk

Aktivt stof: Imipramin

Dosering: 25 mg, 50 mg, 75 mg

Pris: €27,86 – €243,32

Tofranil er et tricyklisk antidepressivum, der virker antidepressivt, antidiuretisk (mod natlig urininkontinens) og angstdæmpende. Køb Tofranil og andre lægemidler billigere og mere bekvemt i vores online apotek. Garanteret kvalitet af medicin, hurtig levering, mulighed for at købe medicin uden recept – det er derfor, vi allerede har mere end en million tilfredse kunder. Vi har de laveste priser i landet!

Hvad er Tofranil?

Tofranil er et tricyklisk antidepressivt middel. Det fås i doser på 25 mg, 50 mg og 75 mg. Den vigtigste aktive ingrediens, imipramin, har central og perifer M-cholin-blokerende, antispasmodisk og mild antihistamin-aktivitet.

Indikationer for brug af Tofranil

Terapi med lægemidlet er indiceret i tilfælde af depression, urininkontinens, som forberedelse til cystoskopi og cystourethrogram.

Dosering og administration

Dosis og varighed af behandlingen bestemmes af lægen, afhængigt af symptomernes art og sværhedsgrad. For at opnå en terapeutisk effekt tages lægemidlet i mindst 2-4 uger.

Ved depression: 25 mg, 1-3 gange dagligt; dosis kan gradvist øges til en daglig dosis på 150-200 mg. Standard vedligeholdelsesdosis er 50-100 mg dagligt.

Ved panikangst: Behandlingen bør startes med den laveste dosis og gradvist øges til 75-100 mg dagligt. Den minimale behandlingsvarighed er 6 måneder.

Urininkontinens hos børn: Børn over 6 år ordineres en daglig dosis på 25 mg for en kropsvægt på 20-25 kg, for 25-35 kg en daglig dosis på 25-50 mg, for over 35 kg en daglig dosis på 50-75 mg.

Kontraindikationer

Kontraindiceret i tilfælde af overfølsomhed, lever- eller nyreinsufficiens, iskæmi, takykardi, kongestiv hjerteinsufficiens, tilbøjelighed til kramper, skizofreni, epilepsi, graviditet og amning, glaukom, børn under seks år.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger: hovedpine, kvalme, svimmelhed, tremor, kramper, hallucinationer, søvnforstyrrelser, takykardi, arytmi, leukocytose eller leukopeni, forstoppelse, hepatitis, gynækomasti, impotens, feber, hårtab.