Tinidazol

Tinidazol-dk

Aktivt stof: Tinidazol

Dosering: 300 mg, 500 mg, 1000 mg

Pris: €28.42 – €340.73

Hvis du har trichomoniasis, skal du ikke svælge i tristhed og fortvivlelse, men slippe af med infektionen, for den er let at behandle. Tinidazol er et effektivt lægemiddel, der kan hjælpe dig. Mere information om lægemidlets egenskaber vil give dig vores materiale, og du kan købe stoffet med maksimal bekvemmelighed på vores hjemmeside, fordi du ikke engang behøver at rejse dig fra din yndlingsstol for at bestille online. Alt du skal gøre er at udfylde en særlig formular, og inden for et par dage vil du modtage din ordre direkte i dine hænder, uanset hvilken region i Danmark, du bor i. Og ja, vi glemte det næsten: Du vil blive glad for prisen og muligheden for at købe medicinen uden recept – gå på shopping efter mirakelkure!

Hvad er Tinidazol?

Tinidazol er et antiprotozoisk middel med antibakteriel virkning. Dets virkningsmekanisme skyldes hæmning af syntese og beskadigelse af patogeners DNA-struktur. Med et bredt virkningsspektrum er produktet lige så effektivt i kampen mod en af de mest almindelige seksuelt overførte sygdomme, trichomoniasis, og i giardiasis eller akut ulcerativ gingivitis.

Indikationer for Tinidazol

Det har en god effekt i behandlingen af trichomoniasis, giardiasis, amoebiasis (herunder hepatiske former og amoebisk dysenteri). Infektioner på forskellige steder forårsaget af anaerobe bakterier (hud- og bløddelsinfektioner, lungebetændelse, empyem, lungeabscess, akut ulcerativ gingivitis). Infektiøse gynækologiske sygdomme (endometritis, endomyometritis, ikke-specifik vaginitis), peritonitis.

Anvendes i kombinationsterapi til udryddelse af Helicobacter pylori.
Effektiv til forebyggelse af postoperative infektiøse komplikationer forårsaget af anaerober.

Kontraindikationer til brug

Lægemidlet har få kontraindikationer, men de skal tages alvorligt. Tag ikke lægemidlet i tilfælde af overfølsomhed over for tinidazol eller nogen af dets komponenter, organiske læsioner i nervesystemet, alvorlige lever- eller nyrefunktionsforstyrrelser, blodsygdomme og i første trimester af graviditet og amning.

Det anbefales ikke til børn under 12 år.

Før du begynder at tage Tinidazol, skal du fortælle din læge om alle dine medicinske tilstande og den medicin, du tager, så han / hun kan bestemme den korrekte behandling.

Bivirkninger

Generelt har bivirkningerne været sjældne, milde og forsvundet af sig selv. Det er dog tilrådeligt at konsultere en læge i tilfælde af bivirkninger, især hvis de er akutte. Der er observeret bivirkninger i fordøjelsessystemet, nervesystemet, nyrerne og urinvejene, huden og det subkutane væv. Disse omfatter: hurtig træthed, hovedpine, kvalme, opkastning, anoreksi, mavesmerter, metallisk smag i munden, udslæt, kløe, nældefeber, dermatitis, angioødem, allergiske reaktioner, ændring i urinfarve.

Dosering og administration

Tabletterne skal tages oralt i forbindelse med eller efter et måltid og synkes hele med rigeligt vand.

Før brug skal du konsultere din læge for at bestemme typen af infektion og den nødvendige dosis. Tag medicinen i nøje overensstemmelse med det foreskrevne behandlingsregime. Underbehandling kan føre til tilbagefald af infektionen.