Tetracycline

Tetracycline-dk

Aktivt stof: Tetracycline

Dosering: 500 mg, 250 mg

Pris: €28.61 – €149.92

Tetracycline (hvis aktive stof er tetracyclinhydrochlorid) er et antibakterielt lægemiddel til systemisk brug. Det er i stand til at håndtere infektiøse og inflammatoriske sygdomme forårsaget af streptokokker, stafylokokker, pneumokokker, gonokokker, Enterobacteriaceae, Klebsiella osv.

Du kan købe Tetracycline tabletter til en lav pris på vores online side, hvilket sparer din tid og penge. Vi tilbyder vores kunder de bedste lægemidler i landet, til lave priser og uden recept, pas på dit helbred!

Hvad er Tetracycline?

Tetracycline er en Tetracycline-tablet, der ordineres til infektioner i luftvejene, hud og blødt væv, urinvejene og kolera. Lægemidlet fås i doser på 250 mg og 500 mg.

Indikationer for brug

Indikationer for administration af Tetracycline er: bronkitis, lungebetændelse, gonoré, dysenteri, ornitose, tyfus, purulent meningitis, infektioner i hud, blødt væv, urinveje og galdeveje, kolera, profylakse af postoperative infektioner.

Tetracycline-dosering og særlige anvendelser

Tetracycline tages en time før eller to timer efter et måltid med vand. Til voksne: 200 mg hver 6. time; ved alvorlige infektioner og komplikationer: 500 mg hver 6. time.

Kontraindikationer

Brug ikke Tetracycline til børn under 12 år, i tilfælde af allergi over for lægemidlets komponenter og lokalbedøvende midler, svampesygdomme, lupus, nyresygdom og i kombination med vitamin A eller retinoider.

Bivirkninger

Lægemidlet tolereres godt af patienterne; i tilfælde af generende symptomer skal man stoppe brugen og konsultere en læge. Bivirkninger: allergiske reaktioner, kløe, hududslæt, hyperæmi, dermatitis, bronkospasme, kvalme, opkastning, appetitløshed, feber, hypertension, ondt i halsen, pharyngitis, stomatitis, hypovitaminose.