Suprax

Suprax-dk

Aktivt stof: Cefixime

Dosering: 100 mg, 200 mg, 400 mg

Pris: €28.04 – €279.32

Hvis du lider af halsbetændelse, er Suprax her for at hjælpe. Det er et stærkt og effektivt tredjegenerations antibiotikum, hvis aktive ingrediens er cefixim, som aktivt bekæmper bakterielle infektioner.

Nedenfor vil vi se nærmere på svarene på de hyppigst stillede spørgsmål, især hvor man kan købe lægemidlet i Danmark til den bedste pris. Det er tid til at starte med svaret på det første spørgsmål. Vi vil ikke trække det i langdrag og fortælle dig, at du er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, fordi vi har den bedste medicinpris på vores hjemmeside. Alt du skal gøre for at få medicin er at udfylde en online bestillingsformular, og på kortest mulig tid vil medicinen blive leveret til dig, selv til det fjerneste hjørne af Danmark. Og lad os ikke glemme, at du her kan købe medicinen uden recept.

Hvad er Suprax, og hvorfor bruges det?

Suprax er et utroligt effektivt produkt, der hurtigt kan behandle faryngitis, tonsillitis, sinusitis, akut og kronisk bronkitis, otitis media og visse bakterielle urinvejsinfektioner.

Indikationer for Suprax

Infektiøse og inflammatoriske sygdomme forårsaget af lægemiddelfølsomme mikroorganismer: luftvejsinfektioner, infektioner i ØNH-organer, akutte og kroniske urinvejsinfektioner.

Kontraindikationer for brug

Lægemidlet har relativt få kontraindikationer. Individuel overfølsomhed over for cefixim eller enhver anden komponent i lægemidlet, cefalosporiner eller penicilliner, spædbørn yngre end 6 måneder, graviditet, amning. Høj alder, nyreinsufficiens, colitis.

Under alle omstændigheder skal du konsultere din læge, før du starter behandlingen, og glem ikke at informere ham/hende om dine allergier og den medicin, du tager.

Bivirkninger

Suprax er veltolereret af patienter og forårsager sjældent bivirkninger. I nogle tilfælde kan bivirkninger dog omfatte: hovedpine, svimmelhed, høretab, allergier, kløende hud, udslæt, ødemer, anafylaktiske reaktioner, feber, tør hud, gastrointestinale forstyrrelser, mavekramper, kvalme, opkastning og oppustethed.

I tilfælde af bivirkninger skal du kontakte din læge.

Dosering og administration

Før du starter behandlingen, skal du bede din læge om at ordinere et individuelt regime og en dosis, der passer til dig.

Den sædvanlige daglige dosis af Suprax til voksne og børn over 12 år er 400 mg, taget i 1 eller 2 doser. Tabletten kan sluges hel med rigeligt vand og kan tages med eller uden mad.