Sumycin

Sumycin-dk

Aktivt stof: Tetracyclin

Dosering: 500 mg, 250 mg

Pris: €28.04 – €98.01

Sumicin er et antibiotikum, der bruges til at behandle bakterielle infektioner. Den vigtigste aktive ingrediens, tetracyclin, er aktiv mod bakterier, der forårsager urinvejsinfektioner, gonoré, acne, klamydia og andre sygdomme.

Køb Sumycin til den laveste pris i Danmark på vores hjemmeside. Udfyld en online ordre, og du vil modtage din medicin på kortest mulig tid. Det er praktisk for kunderne, at vi er klar til at sende lægemidlerne uden recept og bevare ordrens anonymitet.

Hvad er Sumycin?

Sumycin er en tablet, der har antibakterielle egenskaber og bruges til at behandle en lang række infektioner. Det fås i doser på 250 mg og 500 mg. Dosis af Sumycin bestemmes af lægen afhængigt af symptomerne og sygdommens sværhedsgrad.

Indikationer

Sumycin tabletter anvendes til behandling af actinomycosis, blepharitis, brucellosis, lymphogranuloma, øvre luftvejsinfektioner, influenza, feber, gonoré, lungebetændelse, acne, chlamydia, syfilis, urethritis.

Posologi og særlige anvendelser

Til voksne: 250 mg eller 500 mg to gange dagligt, afhængigt af infektionens sværhedsgrad.

Hos børn over 8 år er den daglige dosis 10-20 mg pr. kg legemsvægt.

Behandlingen bør fortsættes i 1-2 dage efter symptomernes forsvinden.
Behandling af brucellose, klamydia og urethritis: 500 mg tetracyclin i kombination med streptomycin, 4 gange dagligt. Behandlingen varer i tre uger.

Ukompliceret gonoré: 500 mg hver 6. time, behandlingsvarighed 1 uge.
Behandling af akne: startdosis er 1 g fordelt dagligt; når tilstanden bedres, reduceres dosis til 125-500 mg dagligt.

Kontraindikationer

Tag ikke Sumycin, hvis du er allergisk over for præparater af tetracyclin-gruppen.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger omfatter kvalme, opkastning, anoreksi, stomatitis, ondt i halsen, glossitis, urticaria, feber, udslæt, ødem, anæmi, svimmelhed.