Stromectol

Stromectol-dk

Aktivt stof: Ivermectin

Dosering: 12 mg, 6 mg, 3mg

Pris: €34.39 – €722.99

Klør det meget, er huden mellem fingre og albuer rød, og er der tynde, snoede og let afbrudte “tråde” på nogle områder af huden, mens der er små bidemærker andre steder? Gå til en hudlæge. Det er meget sandsynligt, at du er i gang med at udvikle symptomer på fnat. Desværre er ingen i sikkerhed for denne meget smitsomme sygdom forårsaget af fnatmider, som man kan få ved at røre ved en overflade, der tidligere har været berørt af en smittet person. Heldigvis findes der en kur, og alt, hvad der kræves, er en enkelt dosis Stromectol, et effektivt antiparasitært middel. Vores materiale vil besvare mange spørgsmål om Stromectol, herunder hvordan det virker, hvilke indikationer det har, og hvilke bivirkninger det kan forårsage.

Hvis du allerede kender din diagnose og den dosis, du har brug for, råder vi dig til ikke at tøve og købe stoffet fra vores apotek til en fordelagtig pris og uden recept. Udfyld blot onlinebestillingsformularen, og inden for få dage vil du modtage det på din hjemmeadresse, uanset hvilken region i landet du bor i.

Hvor kan man købe Stromectol i Danmark

Valget er dit, men vi anbefaler, at du bruger vores tjenester og køber Stromectol på dette websted. Du vil blive fascineret af den lette bestilling, da det kun tager et par minutter at udfylde onlineformularen, og vores ekspertspecialister vil være glade for at besvare alle dine spørgsmål. Og ja, du kan bestille produktet fra din lænestol med en dejlig kop te.

Kan jeg købe Stromectol uden recept fra et online apotek?

Vi kan ikke tale for andre, men du kan nemt købe Stromectol uden recept fra vores online apotek og have det i dine hænder på ingen tid.

Overkommelig produktpris

Spekulerer du på, om du kan købe stoffet billigt? Helt sikkert ja, hvor? på vores online apotek. Ved at arbejde direkte med producenterne og levere direkte fra deres lagre, sparer vi leje af lokaler til vores lagre og apoteker og har ikke ekstra omkostninger til personale, skatter og forsyningsselskaber. Vi samler disse midler for at udvikle et system med kundeloyalitet, behagelige rabatter og bonusser og utroligt gunstige priser.

Anonymitet ved køb af medicin

Vi værdsætter vores kunder, og derfor er en af vores vigtigste regler vores kunders privatliv. Du har mulighed for at bestille medicin anonymt og betale kontant ved levering, hvilket er helt sikkert. Du vil også blive overrasket over leveringshastigheden til ethvert sted i det land, du fortæller os.

Hvad er Stromectol, og hvorfor bruges det?

Stromectol tilhører gruppen af anthelmintiske præparater og bruges til at behandle parasitære infektioner forårsaget af orme og ektoparasitter. Dets aktive stof er ivermectin, som blev opdaget i 1975 og først brugt i medicin i 1981, først som veterinærmedicin og, efter dets effektivitet mod onchocerciasis (flodblindhed) hos mennesker, aktivt markedsført under forskellige mærker og til mennesker. Og hvilke sygdomme Stromectol vil redde dig fra med en eller flere doser, vil du snart finde ud af.

Indikationer for brug af Stromectol

Stromectol anvendes til behandling af parasitangreb hos mennesker, husdyr og landbrugsdyr. Det bruges aktivt til at dræbe forskellige typer orme og fnatmider i intestinal strongyloidiasis (Strongyloides stercoralis-angreb gennem den ubeskyttede hud på fødderne) og fnat (hudsygdom forårsaget af fnatmiden).
Det aktive stof har dog også vist sig at være effektivt til behandling af disse sygdomme:

  • Pedikulose (en sygdom, der er karakteriseret ved parasitisme af menneskers hud og hår af små lus, hvis bid forårsager alvorlig kløe);
  • onchocerciasis (flodblindhed, en helminthiasis i filariasis-gruppen, karakteriseret ved dannelsen af subkutane knuder, hud- og øjenlæsioner); og
  • trichuriasis (infektion med den parasitiske orm Trichuris trichiura)
  • ascariasis (tarminfektion af nematodiasis-gruppen, forårsaget af rundorme)
  • lymfatisk filariasis (også kendt som elefantiasis, angreb forårsaget af overførsel af parasitten til mennesker gennem myggestik)
  • demodekose (skader på hud og hår forårsaget af en mikroskopisk mide, som starter med små sår i ansigtet eller udslæt).

Kontraindikationer for brugen af Stromectol

Som alle andre præparater har Stromectol flere veldefinerede kontraindikationer. Disse omfatter særlig overfølsomhed over for ivermectin eller andre indholdsstoffer, graviditet eller amning samt astmatiske komponenter. Det er kontraindiceret til børn under 5 år.

Lægemidlet bør ikke anvendes til immunkompromitterede (herunder HIV-inficerede) personer med lidelser i centralnervesystemet. Der bør udvises særlig forsigtighed hos patienter med epilepsi eller meningitis.
Før behandlingen påbegyndes, bør du tale med din læge og informere ham/hende om eventuelle medicinske tilstande, du tager, så han/hun kan beslutte det bedste forløb og varighed af behandlingen.

Bivirkninger

Bivirkninger er ret sjældne. De kan omfatte feber, kløe og udslæt og rødme i øjnene, hævelse, hovedpine, svimmelhed, asteni, kvalme, opkastning og diarré, kramper, ataksi, dyspnø, mavesmerter, paræstesi, urticaria og dermatitis. Denne medicin kan forårsage en forbigående forværring af kløe under den indledende behandling.

Kontakt din læge, hvis du oplever bivirkninger.

Anvendelse og dosering

Rådfør dig altid med din læge, før du starter behandlingen.

Ved intestinal strongyloidiasis: voksne bør tage ca. 200 mikrogram aktivt stof pr. 1 kg kropsvægt. Tag medicinen på tom mave med vand to gange hver anden uge.

Ved fnat: voksne skal tage ca. 200 mikrogram aktivt stof pr. 1 kg kropsvægt ad gangen. Tag medicinen én gang på tom mave med rigeligt vand.

Ofte stillede spørgsmål

Her er de hyppigst stillede spørgsmål: Hvor mange gange om dagen skal man tage medicinen, hvornår begynder den at virke, er Covid-19 værd at tage, og hvilke generiske versioner af Stromectol er tilgængelige.

Hvor mange gange om dagen skal man tage medicinen?

Afhængigt af diagnosen kan medicinen tages én gang eller skal genoptages efter 2 uger.

Hvornår virker medicinen?

Lægemidlet absorberes hurtigt og når maksimal plasmakoncentration 4 timer efter en dosis på 12 mg. Det tager dog 10 til 14 dage efter indtagelse af lægemidlet at se behandlingsresultater.

Kan COVID-19 bruges til behandling?

Verdenssundhedsorganisationen har i øjeblikket ikke godkendt COVID-19 til behandling med ivermectin-holdige præparater.

Hvad er de tilgængelige generiske lægemidler af Stromectol?

Et generisk lægemiddel er et lægemiddel med det samme aktive stof som originalen og med samme terapeutiske virkning. Da produktionen af generika er betydeligt billigere end produktionen af det originale produkt, fordi man undgår at skulle gentage dyre undersøgelser og forsøg, er generika altid billigere. Det skal bemærkes, at generika ofte bruger råvarer af lavere kvalitet end originalen og har flere hjælpekomponenter, der kan forårsage allergiske reaktioner.

Den generiske version af det patenterede lægemiddel Stromectol er ivermectin.