Skelaxin

Skelaxin-dk

Aktivt stof: Metaxalon

Dosering: 400 mg

Pris: €60.74 – €344.41

Skelaxin er et muskelafslappende middel, hvis virkning er rettet mod at blokere nerveimpulser og behandle smerter fra skader og muskelspændinger. Du kan købe Skelaxin til den laveste pris i Danmark fra vores online apotek med levering overalt i landet. For vores kunder er der mulighed for at købe produkter uden recept og starte behandlingen så hurtigt som muligt. For at gøre dette er det nødvendigt at udfylde onlinebestillingsformularen på hjemmesiden og vente på besked om levering af dit produkt.

Hvad er Skelaxin?

Skelaxin er et lægemiddel til at reducere muskelsmerter. Det kommer i form af tabletter med en dosis på 400 mg, hvis vigtigste aktive ingrediens er methaxalone.

Indikationer for brug

Ordineres til akutte muskelsmerter forårsaget af muskelspasmer, ledforstuvninger, muskuloskeletale skader eller skader i muskuloskeletalsystemet. Som hjælpemiddel ved terapeutisk træning og terapeutisk hvile.

Brugsanvisning og posologi

Til voksne: 800 mg 3-4 gange dagligt. Doseringsregime og behandlingsvarighed bestemmes individuelt afhængigt af sygdommens sværhedsgrad, behandlingens effektivitet og patientens generelle tilstand. Den daglige dosis bør ikke overskrides.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for enhver komponent, tendens til at udvikle anæmi, nedsat lever- og nyrefunktion, barndom, samtidig brug med alkohol eller antidepressiva.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger under behandlingen: hovedpine, døsighed, svimmelhed, irritabilitet, nervøsitet, kvalme, opkastning, mavesmerter, allergiske reaktioner, kløende udslæt, leukopeni, gulsot, anafylaktoide reaktioner.