Renagel

Renagel-dk

Aktivt stof: Sevelamer

Dosering: 800 mg, 400 mg

Pris: €40.38 – €380.70

Nyresvigt forårsager ofte hyperfosfatæmi, dvs. en stigning i fosfor i blodet, som igen forårsager et fald i calcium (hypocalcæmi). Kroppen har brug for at opretholde en balance mellem fosfor og calcium i blodet. Når fosfatniveauet stiger, kan der opstå knoglesygdomme som osteoporose i tænder eller tandkød. Et veletableret og effektivt lægemiddel, som er meget udbredt i Danmark, Renagel, kan hjælpe med at forebygge dette. Det vil, som en cirkus-trickster, hjælpe med at opretholde fosfatbalancen i din krop. Vi anbefaler, at du køber denne medicin til en utrolig fordelagtig pris fra vores onlineapotek. Du behøver ikke at fremvise en recept fra din læge, fordi vi stoler på vores kunder, og vi er klar til at sende din ordre uden recept til enhver by i Danmark.

Hvad er Renagel?

Renagel, hvis aktive ingrediens er selendamer, virker ved at binde sig til fosfater i maden, som udskilles fra kroppen gennem tarmene. Dette hjælper med at forhindre en stigning i fosfatniveauet i blodet, hvilket kan føre til forskellige komplikationer hos patienter med nyresvigt.

Indikationer for brug

Produktet anvendes til behandling og forebyggelse af nyresvigt hos dialysepatienter for at hjælpe med at kontrollere fosforniveauet i blodet. Det kan ordineres af lægen som en del af den komplekse behandling af patienter med nyresvigt og som en forebyggende foranstaltning mod knogleabnormaliteter på baggrund af nefropatologier.

Kontraindikationer for brug

Renagel har en række kontraindikationer, såsom reducerede plasmafosfatniveauer, oesophageal striktur, intestinal obstruktion og individuel intolerance over for ingredienserne i lægemidlet. Under graviditet og amning må lægemidlet kun tages under konstant opsyn af en læge, og kun hvis den forventede terapeutiske effekt opvejer den mulige skade.

Bivirkninger

I nogle tilfælde kan lægemidlet forårsage bivirkninger i kroppen, såsom diarré, kvalme, opkastning, forstoppelse, luft i maven, mavesmerter, brystsmerter, fordøjelsesforstyrrelser, svaghed, lavt blodtryk, svimmelhed og hovedpine. Allergiske reaktioner som nældefeber, hævelse af strubehovedet, kløe og vejrtrækningsproblemer kan også forekomme. Hvis der opstår alvorlige bivirkninger, skal man straks søge lægehjælp.

Anvendelsesmetoder og dosering

Tabletterne skal tages oralt i forbindelse med et måltid, hvor de sluges hele, og der drikkes den nødvendige mængde vand.
Det er vigtigt at huske, at Renagel kun bør tages som ordineret af en læge og i de anbefalede doser. Under behandlingen skal fosfatæmieniveauet kontrolleres regelmæssigt hver 14. til 21. dag (indtil en stabil værdi på 1,76 mmol/l (5,5 mg/dl) eller lavere er nået).
Den terapeutiske enkeltdosis varierer fra 800 til 4000 mg. Den maksimale daglige dosis er 7 g.