Remeron

Remeron-dk

Aktivt stof: Mirtazapin

Dosering: 30 mg, 15 mg

Pris: €38.75 – €445.83

Remeron anvendes til behandling af depressive tilstande, der viser sig ved følgende symptomer: søvnforstyrrelser, hæmning af psykomotoriske reaktioner, anhedoni, tab af interesse for livet, humørsvingninger og selvmordstanker osv. Køb Remeron til den laveste pris i Danmark på vores online side. Vi tilbyder den bedste medicin, gode rabatter, for at gøre det lettere for vores kunder har vi kontant ved levering, køb uden recept og hurtig levering for at starte behandlingen så hurtigt som muligt.

Hvad er Remeron?

Remeron er et antidepressivt middel i form af tabletter med forlænget udløsning i doser på 15 mg og 30 mg. Det vigtigste aktive stof er mirtazapin, og det er effektivt mod forskellige symptomer på depression.

Indikationer

Depressive tilstande af varierende sværhedsgrad og oprindelse.

Dosering og administration

Tabletterne skal indtages oralt uden at tygges og om nødvendigt med vand. Den anbefalede startdosis for voksne er 15 mg dagligt, som øges gradvist med få dages mellemrum efter behov. Den sædvanlige effektive dosis er 15-45 mg pr. dag.
Ældre voksne: dosis ændres ikke; for sikker brug bør behandlingen udføres under opsyn af en læge.

Den daglige dosis skal tages én gang. Behandlingen bør fortsættes i 4-6 måneder. Den første positive effekt bør vise sig efter 2-4 ugers behandling; hvis der ikke observeres nogen effekt, kan dosis øges. Afbrydelse af behandlingen med lægemidlet bør også ske gradvist; hvis effekten er minimal efter et par uger, bør lægemidlet seponeres.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for indholdsstofferne i lægemidlet.

Bivirkninger

Bivirkninger omfatter: øget appetit og kropsvægt, døsighed, langsom reaktion, ødemer, svimmelhed, hovedpine, kramper, tremor, eosinofili, tremor, anæmi, paræstesi, tyngde i benene, artralgi, myalgi, øget træthed, søvnforstyrrelser og søvnløshed.