Reglan

Reglan-dk

Aktivt stof: Metoclopramid

Dosering: 10 mg

Pris: €25.22 – €108.96

Lider du af kvalme forårsaget af reflukssygdom, funktionel dyspepsi eller gastroparese? Vi er glade for at kunne præsentere dig for Reglan, et kvalmestillende middel, som er meget populært både i Danmark og i udlandet. Det vil blive din beskytter i kampen mod kvalme.

Lad os se på aspekterne ved brugen af dette mirakelmiddel og se, i hvilke andre situationer denne medicin kan være nyttig. Det er ikke svært at købe det på vores hjemmeside. Du får håndgribelige fordele: en fremragende pris, sparer tid på ture til apoteket, fordi du bestiller alt online, og en unik mulighed for at købe et kvalitetsprodukt uden recept. Kan du lide dette perspektiv? Så spild ikke tiden, skynd dig at købe din medicin fra vores onlineapotek.

Hvad er Reglan?

Reglan er handelsnavnet for det aktive stof metoclopramid, som tilhører en gruppe af lægemidler, der kaldes prokinetika. Medicinen bruges til at behandle visse gastrointestinale tilstande som reflukssygdom og funktionel dyspepsi. Lægemidlet virker ved at øge sammentrækningen af mave- og tarmmuskler, forbedre fordøjelsen og fremskynde madens passage gennem mave-tarmkanalen. Det blokerer også visse dopaminreceptorer i hjernen, hvilket kan reducere kvalme og opkastning.

Indikationer

Lægemidlet anvendes til forebyggelse af forsinket opkastning og kvalme efter kemoterapi eller strålebehandling, til symptomatisk behandling af opkastning og kvalme, herunder dem, der er forårsaget af akut migræne, til behandling af reflukssygdom, gastroparese, dyspepsi og til forberedelse af diagnostiske tests af mave-tarmkanalen.

Kontraindikationer for brug

Lægemidlet bør ikke tages af personer, der er allergiske over for metoclopramid, gravide og ammende kvinder og patienter med visse sygdomme og fænomener, såsom epilepsi, tarmobstruktion, fæokromocytom, Parkinsons sygdom, prolactin-afhængige tumorer, gastrointestinal blødning. Medicinen bør ikke anvendes til børn under 1 år.

Før du bruger Reglan, bør du konsultere din læge og informere ham/hende om eventuelle medicinske tilstande, medicin, du tager, og mulige allergiske reaktioner.

Bivirkninger

Medicinen kan give nogle bivirkninger, såsom døsighed, træthed, hovedpine, depression, søvnløshed, rastløshed, rystelser, kramper og andre. Det kan også forårsage ret sjældne, men alvorlige bivirkninger, såsom hjerterytmeforstyrrelser, blodtryksfald, hjertestop og allergiske reaktioner.

I tilfælde af alvorlige bivirkninger, herunder dem, der ikke er nævnt ovenfor, skal du straks kontakte en læge.

Brugsanvisning og dosering

Medicinen administreres i en kort periode, der ikke overstiger 5 dage. Tabletterne skal tages oralt med rigeligt vand.

Før du starter behandlingen, skal du konsultere din læge, som vil bestemme det individuelle regime og den dosis, der er nødvendig for dig. Doseringen kan afvige fra følgende.

Standarddosis for voksne er 10 mg op til tre gange om dagen. Den maksimale dosis er 0,5 mg/kg/dag, men ikke mere end 30 mg/dag.

Standarddosis for børn er 0,1-0,15 mg/kg op til tre gange dagligt, med et maksimum på 0,5 mg/kg/dag.