Pyridium

Pyridium-dk

Aktivt stof: Phenazopyridin

Dosering: 200 mg

Pris: €27,35 – €219,91

Lider du af en brændende fornemmelse, når du tisser, og trangen til at lade vandet driver dig på toilettet hvert 20. minut? Så skal du læse om Pyridium, et utroligt populært produkt blandt mange danskere, som vil lindre dig fra smerter, betændelse og symptomer forbundet med urinvejssygdomme som blærebetændelse (inflammation i blæren) og urethritis (betændelse i urinrøret).
I dette materiale vil vi se på, hvad Pyridium er, hvordan det påvirker kroppen, hvem der bør bruge det, og hvem det er kontraindiceret til. Vi anbefaler, at du køber Pyridium fra dette onlineapotek, fordi du ud over de bedste priser får hurtig levering og mulighed for at bestille medicinen uden recept.

Hvad er Pyridium?

Pyridium er et smertestillende middel, der påvirker de nedre urinveje (blære og urinrør). Det er vigtigt at vide, at det lindrer symptomerne på en urinvejsinfektion, men ikke behandler selve infektionen. Det aktive stof er phenazopyridin, som reducerer betændelse i blærens slimhinde og også har en bedøvende effekt på urinvejene, hvilket reducerer smerten og den brændende fornemmelse, når man tisser.

Indikationer for brug

Denne medicin er beregnet til at give symptomatisk lindring af smerte, brændende fornemmelse, øget trang til at lade vandet og øget trang til at lade vandet. Disse symptomer kan være forårsaget af infektion, traume, kirurgi, kateterisering eller andre tilstande, der irriterer blæren.

Kontraindikationer for brug

Som al anden medicin har Pyridium nogle kontraindikationer for brug. Disse omfatter overfølsomhed over for det aktive stof eller andre ingredienser i produktet, nyreinsufficiens, graviditet og amning.

Bivirkninger

Lægemidlet kan forårsage nogle bivirkninger, såsom kvalme, opkastning, hovedpine, svimmelhed og døsighed. Det kan også forårsage allergiske reaktioner hos nogle patienter. Det er vigtigt at huske, at pyridium kan farve urinen rød eller orange, hvilket er en normal reaktion på lægemidlet.
Det er tilrådeligt at konsultere en læge og læse brugsanvisningen, før du tager medicinen.

Brugsanvisning og dosering

Tabletterne skal tages oralt efter et måltid med rigeligt vand. Doseringen og behandlingens varighed afhænger af sygdommens type og sværhedsgrad samt patientens individuelle omstændigheder. Kun en læge kan ordinere en individuel dosis.