Proscar

Proscar-dk

Aktivt stof: Finasterid

Dosering: 5 mg

Pris: €45,47 – €305,55

Mange mænd efter 50-årsalderen er bekymrede over det samme problem: prostataadenom eller benign prostatahyperplasi. Det er en godartet svulst, som skyldes en overvækst af prostatavæv. Hvis det opdages tidligt, reagerer adenom normalt godt på medicinsk behandling. Et af de lægemidler, der kan kurere denne sygdom, er kræftmidlet Proscar. Denne medicin er velkendt i Danmark. Du kan købe lægemidlet online til den bedste pris på vores hjemmeside. Du behøver slet ikke at få en recept fra din læge, for vi stoler på vores kunder, og vi er klar til at sende din ordre uden recept.

Hvad er Proscar?

Proscar er en tablet, der anvendes til behandling af godartet prostatahypertrofi. Det ordineres for at reducere størrelsen af prostata, forbedre urinflowet og reducere risikoen for akut urinretention. Det anvendes til patienter med en forstørret prostata på mere end 40 cm3. Det bruges også til skaldethed hos mænd.

Indikationer for brug

Lægemidlet anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi) hos mænd. Det kan også bruges til behandling af mandlig skaldethed, da finasterid (den aktive ingrediens) også kan hjælpe med at reducere dihydrotestosteronniveauet i hovedbunden.

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer omfatter overfølsomhed over for finasterid, obstruktiv uropati og prostatacancer. Lægemidlet er ikke egnet til kvinder og børn.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger inkluderer nedsat libido, erektil dysfunktion, nedsat sædvolumen og ændringer i prostataspecifikke antigenresultater i prostatacancertest. Desuden kan der forekomme allergiske reaktioner hos nogle patienter.

Anvendelsesmetoder og dosering

Lægemidlet tages normalt som 1 tablet (5 mg) en gang dagligt, med eller uden mad. Det kan bruges som monoterapi eller i kombination med alfablokkeren doxazosin. Behandlingen kan vare i flere måneder, afhængigt af hvor hurtigt den ønskede effekt opnås. Behandlingens varighed bestemmes af lægen på individuel basis.