Prednison

Prednison-dk

Aktivt stof: Prednison

Dosering: 5 mg, 10 mg, 20 mg, 25 mg, 40 mg

Pris: €28.24 – €227.91

Findes der en universel kur mod alle sygdomme? Nej, en magisk pille, der øjeblikkeligt kan kurere enhver sygdom, er endnu ikke opfundet. Men hvis man ser nærmere på indikationerne for det effektive lægemiddel Prednison, kan det se ud til, at menneskeheden er på rette spor. Når alt kommer til alt, bekæmper dette mirakelmiddel en bred vifte af lidelser. Uanset om det drejer sig om allergi, hepatitis, gigt eller endda leverkoma, springer prednison dristigt ind i rampelyset. I denne artikel vil vi se nærmere på de største problemer med dette lægemiddel.

Og det er netop i vores onlineapotek, at du kan købe stoffet til en ekstremt fordelagtig pris. Ud over den officielle medicin af høj kvalitet garanterer vi dig også en konstant lav pris. Du kan bestille Prednison uden recept og modtage stoffet hvor som helst i det angivne land inden for få dage.

Hvor kan man købe Prednison i Danmark

Lad os beslutte: Vil du købe en medicin hurtigt, bekvemt og billigt, eller vil du løbe fra apotek til apotek og bruge tid i køen, hvor en masse syge mennesker er overfyldt sammen? Hvis du vælger den første mulighed, er den bedste løsning at købe Prednison fra vores online apotek. Hvorfor? I dette tilfælde behøver du ikke engang at gøre noget ekstra, fordi det kun vil tage dig et par minutter at udfylde bestillingsformularen, og vores ledere vil hurtigt behandle din ordre, besvare alle dine spørgsmål og sende medicinen til den adresse, du har givet os.

Kan jeg købe Prednison uden recept?

Ja, det kan du. På vores onlineapotek behandler vi vores kunder med tillid og kræver ikke, at du downloader en recept, når du bestiller medicinen. Du kan bestille Prednison uden recept, og inden for et par dage vil du modtage det på et bekvemt postkontor, eller en kurer vil levere medicinen direkte til dit hjem eller kontor.

Bemærk venligst, at vi beskriver lageret direkte til vores online apotek, men andre apoteker kan kræve en recept.

Overkommelig produktpris

Vi er forpligtet til at gøre vores kunders liv sundere og mere bekvemt og køb af medicin mere omkostningseffektivt. Ved at arbejde direkte med medicinalvirksomheder og levere medicin direkte fra vores lager til dit hjem, har vi reduceret dine omkostninger betydeligt ved at eliminere den besværlige leje af apotekslokaler og alle tilknyttede udgifter.

Det garanterer vores kunder en fordelagtig pris og muligheden for at købe kvalitetsmedicin til en lav pris og på den mest bekvemme måde.

Anonymitet ved køb af medicin

Anonymitet og fortrolighed er en af de grundlæggende betingelser for at arbejde med vores kunder. Vi ved, hvor svært det er at forblive anonym, når man går ind på et almindeligt apotek, og at man nogle gange må rødme, når man køber visse lægemidler, fordi vi behandler vores kunders fortrolighed med omhu. Når du bestiller medicin hos os, kan du gøre det anonymt og betale for dit køb kontant ved levering. Vi garanterer en sikker og hurtig levering af din ordre.

Hvad er Prednison?

Prednison er et meget effektivt lægemiddel med et så bredt spektrum, at det kan hjælpe med at behandle allergisymptomer, samt bekæmpe hududslæt, lindre en række hævelser og reducere heftigheden af bronkialastma.

Hvad er indikationerne for brug af Prednison?

Lad os se nærmere på, hvornår Prednison-behandling normalt ordineres. Som allerede nævnt har stoffet en bred vifte af virkninger, så det bruges til enkelt eller kompleks terapi i følgende tilfælde: allergiske sygdomme, reumatisme, reumatoid arthritis, dermatomyositis, Bechterews sygdom, bronchial astma, chorea minor, eksem, kløe, eksfoliativ dermatitis, psoriasis, seborrhoeic dermatitis, lupus erythrodermiformus, alopecia.

Det kan også bruges ved Addisons sygdom, akut binyrebarkinsufficiens, hepatitis, leverkoma, forskellige former for leukæmi og anæmi.

Anvendelse og dosering

Tabletterne skal tages sammen med eller umiddelbart efter måltidet, sluges hele og skylles ned med rigeligt vand eller mælk. Hvis der ordineres en daglig dosis, skal den tages om morgenen, da den kan forårsage søvnløshed.

Din læge vil ordinere en individuel dosis og kur af medicinen.

Hos voksne ordineres normalt en dosis på 20-30 mg om dagen med en vedligeholdelsesdosis på 5-10 mg om dagen.
Det skal også huskes, at lægemidlet ikke bør stoppes pludseligt, da dette kan forårsage bivirkninger.

Kontraindikationer for brug af stoffet

Fordi lægemidlet har så bredt et virkningsspektrum, kan kontraindikationer ikke ignoreres. Disse omfatter overfølsomhed over for prednison og andre komponenter i lægemidlet, nyresvigt, akut mavesår, osteoporose, tendens til trombose, systemiske mykoser, virusinfektioner, vaccinationsperiode, aktiv tuberkulose, glaukom, psykiatriske lidelser og herpetiske infektioner i øjet.

Du bør ikke tage prednison, hvis du er gravid eller ammer.

Før behandlingen påbegyndes, skal du informere din læge om alle dine medicinske tilstande, allergier og medicin, du tager. Det vil hjælpe lægen med at ordinere et sikkert behandlingsregime til patienten.

Mulige bivirkninger

Nogle patienter oplever milde til alvorlige bivirkninger under behandlingen.

Vær opmærksom på, at langvarig indtagelse af lægemidlet kan forårsage et fald i knoglemassen, hvilket gør knoglerne mere modtagelige for brud og revner.

Bivirkninger som kvalme, opkastning, forhøjet blodtryk, arytmi, hjertestop, væskeretention, natriumretention, forværring af hjertesvigt, hypokaliæmi er blevet observeret. Ved langtidsbrug er der observeret muskelsvaghed, nedsat muskelmasse, osteoporose, aseptisk nekrose i lårbenshovedet, vertebrale kompressionsfrakturer, patologiske rørformede knoglefrakturer.

Gastrointestinale lidelser omfatter perforation af tarmvæggen, pancreatitis, steroid vaskulitis. Patienter har rapporteret om forsinket sårheling, udtynding af huden, svedtendens, ansigtshyperæmi, dermatitis, akne, epilepsi, krampeanfald, diabetes.

I nogle tilfælde er der rapporteret om vægtøgning, bulimi, træthed, humørsvingninger, psykose, svimmelhed, hovedpine, binyrebarkinsufficiens.

Hvis du oplever bivirkninger, skal du søge lægehjælp eller kontakte din læge med det samme.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg tager medicinen under graviditet?

Længere tids brug under graviditet kan hæmme fosterets vækst og i tredje trimester hæmme fosterets binyrebark.

Kørsel, mens man tager Prednison

Der skal udvises forsigtighed ved bilkørsel og betjening af komplekse maskiner under behandlingen.

Hvad sker der, hvis du drikker alkohol, mens du tager Prednison?

Du bør ikke drikke alkohol og Prednison på samme tid. Alkohol øger risikoen for erosioner, mavesår og blødninger i mave-tarmkanalen.

Hvad Prednison 0,25 mg bruges til

Vedligeholdelsesdosis af Prednison er beregnet som 0,25 mg Prednison pr. 1 kg kropsvægt.

Sådan stopper du med at tage Prednison

Langtidsbehandling med denne medicin bør ikke stoppes pludseligt. For så er det svært at undgå abstinenser, som er en gruppe symptomer, der opstår, når en person pludselig holder op med at tage stoffer, som kroppen er vant til. Det er tilrådeligt gradvist at reducere dosis af lægemidlet. Pludselig seponering af prednison kan føre til anoreksi, kvalme, sløvhed, myalgi, oxalgi og generel svaghed.