Phenergan

Phenergan-dk

Aktivt stof: Promethazin

Dosering: 25 mg

Pris: €25,93 – €112,02

Lider du af allergi, eller er du måske køresyg, når du kører bil? I begge tilfælde kan de effektive antihistaminer fra Phenergan hjælpe. Ud over sin antihistaminvirkning virker dette lægemiddel også på centralnervesystemet, hvilket er grunden til, at det er kendt for sit brede virkningsspektrum; du vil ikke tro det, men i nogle tilfælde bruges det endda til at forstærke effekten af anæstesi.

Du bør læse indikationerne og kontraindikationerne for at tage stoffet på vores hjemmeside. Og at købe Phenergan fra vores online apotek er en vidunderlig beslutning: du vil være tilfreds med den bedste pris i Danmark, bekvemmeligheden ved at bestille og muligheden for at købe stoffet uden recept. Og ja, vi leverer Phenergan hvor som helst i landet inden for få dage.

Hvad er Phenergan, og hvad gør det?

Phenergann er et effektivt antihistaminlægemiddel, der anvendes til behandling af symptomer på allergiske tilstande, kvalme, opkastning, køresyge og før og efter sedering.

Indikationer for brug af Phenergan

Phenergan er indiceret til behandling af: eksem, diatese, allergiske reaktioner på medicin og kemikalier, urticaria, bronkialastma, sæsonbetinget allergisk conjunctivitis, allergisk rhinitis, erytem og kløe, reaktion på insektstik (hvepse, bier, hvepse, skorpioner osv.), betændelse i de dybe lag af huden og subkutant væv, falsk krupp. Tabletterne bruges ofte til behandling af kronisk hovedpine (migræne), neurologiske lidelser, hjernebetændelse, køresyge (opkastning, kvalme, tinnitus). Lægemidlet ordineres også nogle gange mod søvnløshed, hypertermi og for at øge effekten af anæstesi.

Kontraindikationer for brug af lægemidlet

Phenergan er kontraindiceret i tilfælde af individuel følsomhed over for det aktive stof, promethazin, eller over for andre komponenter i lægemidlet. Lægemidlet er ikke ordineret under graviditet, amning, alvorlige sygdomme i hjertet og blodkarrene, knoglemarvsdysfunktion, glaukom og børn under 2 år.
Før du starter behandling med Phenergan, skal du informere din læge om alle sygdomme og medicin, du tager.

Mulige bivirkninger

Indtagelse af denne medicin kan forårsage følgende bivirkninger: svimmelhed, kvalme og opkastning, neurologiske og mentale forstyrrelser, søvnløshed, døsighed, hjertearytmi, hududslæt, øjenfølsomhed, øget svedtendens.

Hvis nogen af ovenstående bivirkninger opstår, skal du stoppe med at tage medicinen og konsultere din læge.

Instruktioner for brug og dosering

Rådfør dig altid med din læge, før du starter behandlingen; doseringen bestemmes individuelt for hver patient!

Den sædvanlige daglige dosis for voksne er 75-100 mg. Den daglige dosis opdeles i 3-4 doser (1 tablet har en dosis på 25 mg) med jævne mellemrum. Tabletterne skal tages oralt sammen med et måltid og rigeligt med væske.