Periactin

Periactin-dk

Aktivt stof: Cyproheptadine

Dosering: 4 mg

Pris: €29,80 – €134,09

Nældefeber, kontaktdermatitis, eksem eller allergisk rhinitis? Hvilken af disse allergier generer dig? Migræne er en konstant følgesvend, og du ved ikke, hvordan du skal behandle det, fordi andre midler slet ikke hjælper?

Her er et pålideligt og velafprøvet antihistamin til systemisk brug i Danmark: Periactin.

Hvis du allerede har brugt dette lægemiddel og kender alle dets egenskaber og den nødvendige dosering, er alt, hvad du skal gøre, at bestille en ny pakke til den bedste pris på vores onlineapotek, og om et par dage vil du modtage den hvor som helst i landet. I forventning om dit spørgsmål, vil vi svare dig med det samme: ja, du kan købe Periactin på vores hjemmeside uden recept. Men hvis denne medicin er helt ny for dig, skal du læse vores materiale, og du vil ikke være i tvivl om dens effektivitet.

Hvad er Periactin, og hvad bruges det til?

Periactin er et lægemiddel, der lindrer allergiske reaktioner. Det er et antihistamin: det blokerer en neurotransmitter, der kan have en irriterende virkning på luftvejene, fordøjelsessystemet, huden, det kardiovaskulære system og musklerne.

Lægemidlet stimulerer appetitten, hvilket igen påvirker vægtøgningen, og ordineres derfor til anoreksi.

Indikationer for Periactin

Periactin er ordineret til følgende tilstande:

  • Allergiske sygdomme (Quinckes angioødem, høfeber, akut og kronisk urticaria, serumsygdom);
  • Hudsygdomme (eksem, taxidermi, kontaktdermatitis, neurodermatitis);
  • appetitløshed (anoreksi, kroniske sygdomme);
  • vaskulær hovedpine (histamin-induceret hovedpine, migræne);
  • allergiske reaktioner over for visse lægemidler.

I nogle tilfælde bruges det som en del af kompleks terapi af kronisk pancreatitis.

Kontraindikationer Periactin

ægemidlet er kontraindiceret i tilfælde af glaukom, tilbøjelighed til ødem, godartet prostatahyperplasi, mavesår, graviditet, amning samt individuel følsomhed over for det aktive stof, cyproheptadine eller ethvert andet hjælpestof i lægemidlet. Må ikke ordineres til børn under 2 år eller til ældre.

Brug af alkohol under behandling med Periactin er strengt forbudt.
Før du starter behandling med Periactin, skal du spørge din læge om kompatibiliteten af enhver medicin, du tager med Periactin.

Bivirkninger

Bivirkninger forekommer ikke i alle tilfælde og er mere almindelige hos mennesker, der er mere følsomme over for antihistaminer.
En række bivirkninger kan forekomme: kvalme og opkastning, afføringsforstyrrelser, døsighed, svimmelhed, svimmelhed, ustabilitet, hovedpine, svaghed, rysten og rastløshed, rødme i huden, nedsat blodtryk, takykardi, lysfølsomhed, urticaria, Quinckes ødem, udslæt.

Dosering og administration

Før behandling skal du konsultere din læge; den daglige dosis af medicinen ordineres individuelt til hver patient!

Medicinen tages oralt efter et måltid med rigeligt vand. I løbet af de første par dage anbefales det at tage det, før man går i seng.

Hos voksne er den sædvanlige daglige dosis 12 mg: 1 tablet (4 mg) tre gange om dagen.