Paroxetin

Paroxetin-dk

Aktivt stof: Paroxetin

Dosering: 20 mg, 10 mg

Pris: €29.89 – €266.22

Depression er ikke kun en kilde til ubehag, den forårsager også irreversible forandringer i kroppen, er årsag til mange sygdomme og er livstruende. Tidlig diagnose af depression og tidlig behandling med medicin hjælper med at undgå negative konsekvenser. En sådan medicin er Paroxetine, som hjælper med at behandle depression og obsessive-kompulsive lidelser. Du kan købe Paroxetin og anden medicin til lave priser og uden recept på vores onlineapotek. Hurtig levering i hele Danmark og en garanti for høj kvalitet til vores kunder, plus praktisk service og gode rabatter!

Hvor kan man købe Paroxetine i Danmark

At bestille Paroxetine online er hurtigt og bekvemt, du behøver ikke bruge tid på at søge efter lægemidlet på apoteker. Det er meget nemt at købe den medicin, du har brug for: bare udfyld en simpel ordreformular, og vi sender den til dig så hurtigt som muligt.

Paroxetin uden recept online apotek

Vores onlineapotek har en bred vifte af lægemidler, som du kan få uden recept. Konsulter din læge, læg din bestilling og få den leveret hvor som helst i Danmark.

Overkommelige priser på medicin

Hvorfor er det ikke kun nemt, men også fordelagtigt at handle hos os? Med kvalitetsprodukter til lave priser og hjemmelevering sparer du penge og tid og behøver ikke at lede efter dem på apoteket.

Anonymitet

Mere end en million kunder har sat pris på vores service, fordi ordren sendes anonymt og sikkert, med mulighed for at bestille kontant ved levering. Leveringshastigheden giver dig mulighed for at starte din behandling så hurtigt som muligt.

Hvad er Paroxetin?

Paroxetin er en potent selektiv serotonin-genoptagelseshæmmer, der anvendes til behandling af depression og obsessiv-kompulsiv lidelse. Det fås i doser på 10 mg og 20 mg. Paroxetin har ingen effekt på det kardiovaskulære system og ændrer ikke hjertefrekvens, EKG eller blodtryk. Lægemidlet ordineres til behandling af depression og psykiske lidelser hos voksne patienter.

Indikationer

Paroxetin er ordineret til behandling af:

 • alle former for depression, herunder svær og reaktiv depression og depression ledsaget af angst
 • forebyggelse af depressive tilbagefald
 • obsessiv-kompulsiv lidelse og forebyggelse af tilbagefald
 • panikangst med eller uden agorafobi
 • sociale fobier;
 • sociale angstlidelser;
 • generaliseret angst og forebyggelse af tilbagefald;
 • posttraumatisk stresslidelse.

Dosering og indgivelsesmåde for Paroxetin

Tabletterne skal tages gennem munden én gang dagligt i forbindelse med et måltid. Tabletten må ikke knuses eller tygges. Dosis bør ikke stoppes brat, men reduceres gradvist.

Svær depression: den daglige dosis er 20 mg, bedring indtræder 1-2 uger efter behandlingsstart. Hvis behandlingen med dosis på 20 mg viser sig at være ineffektiv, kan den gradvist øges (10 mg ad gangen) op til en maksimal daglig dosis på 50 mg. Behandlingsvarigheden bør være mindst seks måneder.

Obsessiv-kompulsiv lidelse: Den anbefalede startdosis er 20 mg, som derefter øges med 10 mg dagligt op til 40 mg. Den maksimale daglige dosis er 60 mg. Behandlingen varer 2 måneder eller mere.

Panikangst og posttraumatisk stresslidelse: start behandlingen med 10 mg dagligt og øg gradvist op til 40 mg dagligt. Nogle patienter kan have brug for en maksimal daglig dosis på 50 mg.

Sociale fobier, generaliseret og social angst: den effektive daglige dosis er 20 mg, i svære tilfælde er den maksimale daglige dosis op til 50 mg.

Behandling af ældre starter med en dosis på 20 mg og kan gradvist øges op til 40 mg dagligt. I tilfælde af nyre- og leverinsufficiens reduceres dosis til et minimum og justeres af lægen. Behandling med paroxetin er ikke indiceret til børn.

Kontraindikationer

Behandling med Paroxetin er kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • Overfølsomhed over for komponenterne i lægemidlet;
 • Samtidig brug af MAO-hæmmere, herunder linezolid, og inden for to uger efter seponering;
 • behandling med thioridazin og leverenzyminhibitorer;
 • i kombination med pimozid.

Bivirkninger

Klassificering af bivirkninger, der kan forekomme under behandlingen:

 • Blod og lymfesystem: øget blødning, trombocytopeni.
 • Immunsystemet: allergiske reaktioner.
 • Det endokrine system: utilstrækkelig ADH-sekretion.
 • Fordøjelsessystemet: nedsat appetit, ændringer i blodsukkerniveauet, hyponatriæmi, kvalme, opkastning, diarré, forstoppelse.
 • Psykiske forstyrrelser: søvnløshed, døsighed, uro, mareridt, hallucinationer, maniske reaktioner, selvmordstanker, aggression, panikanfald.
 • Nervesystemet: rysten, hovedpine, svimmelhed, kramper.
 • Høre- og synsorganer: grøn stær, nedsat syn, tinnitus.
 • Det kardiovaskulære system: nedsat blodtryk, bradykardi.
 • Hud og væv: øget svedtendens, urticaria, hududslæt, kløe.
 • Reproduktionssystemet: seksuel dysfunktion, menstruationsforstyrrelser.

Hvor mange gange om dagen skal Paroxetin tages?

Tabletterne skal tages en gang om dagen i henhold til den ordinerede dosis.

Når Paroxetin virker

Effekten af behandlingen begynder en til to uger efter behandlingens start; hvis der ikke ses nogen forbedring, bør dosis justeres.

Hvor mange dage skal man tage

Behandlingens varighed afhænger af lidelsens sværhedsgrad og varer normalt fra 2 måneder og frem. Behandlingen bør ikke stoppes pludseligt.

Hvad man ikke må spise

Avocado, chokolade, bananer, alkohol, ost, lever, saltet fisk og kød, soja og røget kød bør ikke spises under antidepressiv behandling.

Før eller efter måltider

Tabletterne skal tages om morgenen i forbindelse med et måltid.