Omnicef

Omnicef-dk

Aktivt stof: Cefdinir

Dosering: 300 mg

Pris: €110.87 – €465.64

Omnicef er et antibiotikum, der anvendes til behandling af infektioner i hud, hals og mandler, mellemøre, bihuler, lungebetændelse og kronisk bronkitis. Det kommer i tabletter med en dosis på 300 mg. Hvordan køber man Omnicef til en lav pris, men er sikker på produktets kvalitet? Du skal placere din ordre online på vores hjemmeside, og den vil blive leveret til dig på et bekvemt leveringssted i Danmark. Vi stoler på vores kunder, så efter at have konsulteret en læge, vil vores online apotek sælge dig lægemidlet uden recept.

Hvad er Omnicef?

Omnicef er et antibiotikum, der bruges til at behandle infektioner forårsaget af patogene bakterier. Det fås i kapsler (300 mg), hvis vigtigste aktive ingrediens er cefdinir.

Indikationer for brug

Medicinen bruges til behandling af: bronkitis, influenza, mellemøreinfektioner, lungeobstruktion, lungebetændelse, gigtfeber, tonsillitis, pharyngitis.

Omnicef Dosering og anvendelse

Til voksne:

  • lungebetændelse, hudinfektioner: 300 mg hver 12. time, 10 dages behandling;
  • akut kronisk bronkitis, sinusitis, pharyngitis, tonsillitis: 300 mg hver 12. time eller 600 mg hver 24. time, behandlingsvarighed 5 til 10 dage.
  • Hos børn administreres lægemidlet i en dosis på 7 mg/kg hver 12. time eller 14 mg/kg hver 24. time.

Kontraindikationer

Ikke egnet til patienter med overfølsomhed over for lægemiddelkomponenterne og administreres med forsigtighed hos gravide kvinder.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger under behandling med lægemidlet er: kvalme, døsighed, hovedpine, mavesmerter, vaginitis, allergier, diarré, opkastning, flatulens, forstoppelse, søvnløshed, kløe.