Nolvadex

Nolvadex-dk

Aktivt stof: Tamoxifen

Dosering: 20 mg, 10 mg

Pris: €29.80 – €164.48

Brystkræft er den mest almindelige kræftform hos kvinder. Det er en sygdom, der skyldes en mutation i cellerne, og den opstår i mælkegangene eller i kirtelvævets lobuli. Ifølge statistikkerne udgør en brysttumor et ud af otte tilfælde på verdensplan, så det er meget vigtigt for kvinder at gå til regelmæssig kontrol hos en mammolog. Tidlig diagnose hjælper med at undgå farlige konsekvenser, og det er vigtigt at starte behandlingen tidligt. Brystkræft, gynækomasti og gynækomasti behandles med særlige lægemidler, hvoraf Nolvadex er et af dem. På vores onlineapotek kan du købe Nolvadex og andre lægemidler til den laveste pris og med hurtig levering. Bestil online, vælg din betalingsmetode og det nærmeste udleveringssted i Danmark, hvor du vil modtage medicinen uden recept.

Hvor kan man købe i Danmark

Du behøver ikke at bruge en masse tid og kræfter på at lede efter medicin, du kan altid bestille den online på vores hjemmeside. Det vil gøre det meget nemmere for dig at købe den medicin, du har brug for, til overkommelige priser og med venlig service.

Håndkøbsmedicin fra et onlineapotek

Hvis du har konsulteret din læge om din medicin, kan du altid få den fra os uden recept. Vores kunders tillid er en vigtig del af vores arbejde, så skynd dig at bestille din medicin hos os og få den på det nærmeste udleveringssted i landet.

Overkommelige priser på medicin

Takket være vores service har mere end en million kunder allerede modtaget deres medicin og påbegyndt en rettidig behandling. Vi tilbyder fordelagtige bestillingsbetingelser, så priserne altid er de laveste. På vores onlineapotek kan du købe medicin af god kvalitet billigt og med hurtig levering.

Anonymitet

Vi respekterer vores kunders privatliv, så anonymitet og sikkerhed er nogle af de ordrebetingelser, vi sørger for at overholde. Hurtig levering til dit nærmeste leveringssted giver dig mulighed for at starte behandlingen så hurtigt som muligt, og muligheden for kontant ved levering er praktisk for kunder, der kan betale for deres ordre ved modtagelsen.

Hvad er Nolvadex?

Nolvadex er en antiøstrogen medicin mod kræft. Det findes i 10 mg og 20 mg tabletter, og dets vigtigste aktive ingrediens er tamoxifen. Nolvadex er en ikke-steroid østrogenantagonist, der virker som en delvis eller fuld østrogenreceptoragonist.

Indikationer for brug af Nolvadex

Nolvadex ordineres ved:

 • brystkræft (som tillægsbehandling til kvinder med lymfeknudepåvirkning, herunder kræft med metastaser i brystet hos kvinder og i brystet hos mænd) – endometriekræft (som tillægsbehandling til kvinder med lymfeknudepåvirkning, herunder kræft med metastaser i brystet hos kvinder og i brystet hos mænd)
 • Endometriecancer;
 • endokrin infertilitet.

Sådan bruges og doseres Nolvadex

Nolvadex-tabletter tages gennem munden med vand. Standarddosis for voksne patienter er 20 mg pr. dag, stigende til 30-40 mg pr. dag i særlige tilfælde. Den maksimale daglige dosis bør ikke overstige 40 mg. Den terapeutiske effekt vises efter 4-10 ugers behandling, i tilfælde af knoglemetastaser – efter flere måneders behandling.

Behandlingens varighed vælges individuelt, afhængigt af sygdommens sværhedsgrad. Behandlingen forlænges normalt, indtil der opstår remission. Ingen dosisjustering er nødvendig hos ældre patienter med nedsat lever- eller nyrefunktion.

Kontraindikationer

Må ikke ordineres i tilfælde af overfølsomhed over for nogen af komponenterne, svær trombocytopeni, leukopeni, hypercalcæmi, graviditet og amning.

Bivirkninger

Følgende bivirkninger kan forekomme:

 • Genitalsystemet: vaginal blødning, hedeture, menstruationsforstyrrelser, kløe, vaginal udflåd, cystisk ovarieødem (reversibelt), nedsat og tab af libido, impotens hos mænd, menstruationsophør, endometriehyperplasi, endometriose, endometriecancer, polypper.
 • Metaboliske forstyrrelser: væskeretention, hypercalcæmi, hypertriglyceridæmi, anoreksi.
 • Hæmatologiske lidelser: trombocytopeni, pancytopeni, leukopeni, lungeemboli, trombose.
 • Synsforstyrrelser: retinopati, hornhindeopacitet, nedsat syn, grå stær.
 • Immunsystemet: allergiske manifestationer, hududslæt, erytem, bulløs pemfigoid, angioødem, Stevenson-Johnsons syndrom.
 • Fordøjelsessystemet: kvalme, opkastning, diarré, forstoppelse, pancreatitis, hepatitis, kolestase, forhøjede leverenzymer.
 • Hud: udslæt, alopeci, intensiv hårvækst, erytem, øgede hudlæsioner.
 • Andet: hovedpine, svimmelhed, øget træthed, ændret smag, kramper, knogle- og tumorsmerter, depression, accelereret tumorvækst.

Brug under graviditet og amning

Nolvadex må ikke anvendes under graviditet; der er rapporteret om aborter, dødfødsler og fødselsdefekter hos gravide kvinder, der har taget det. Før behandlingen påbegyndes, er det nødvendigt at sikre, at patienten ikke er gravid, og der bør anvendes prævention (men ikke p-piller) under behandlingen og efter 3 måneder. Der er ingen oplysninger om udskillelsen af tamoxifen i modermælk, så amning bør afbrydes under behandlingen.

Hvor mange gange om dagen skal man tage Nolvadex?

Tabletterne tages en eller to gange om dagen.

Når det begynder at virke

Den terapeutiske effekt af lægemidlet begynder at kunne mærkes efter 4-10 ugers behandling.

Hvor mange dage skal man tage Nolvadex?

Behandlingens varighed bestemmes af lægen for hver enkelt patient, og tabletterne tages normalt indtil remission.

Hvad man ikke må spise

Der kræves ingen særlig diæt under behandlingen.

Før eller efter spisning

Tabletterne tages uafhængigt af måltider, enten om morgenen eller om aftenen.