Nimotop

Nimotop-dk

Aktivt stof: Nimodipin

Dosering: 30 mg

Pris: €32,84 – €279,81

Sprængte hjernekar er en farlig tilstand, der kan føre til slagtilfælde, skader på nervesystemet eller død. Lægemidlet Nimotop bruges til at lindre symptomer forårsaget af spasmer som følge af cerebral vaskulær blødning. Det er bedst at købe Nimotop til den laveste pris og med hurtig levering fra vores online apotek. Vores hjemmeside tilbyder dig de bedste lægemidler fra Danmark, som du kan købe uden recept.

Hvad er Nimotop?

Nimotop er en calciumantagonist med anti-iskæmiske egenskaber. Nimotop bruges til at forebygge eller lindre cerebral vasospasme. Det fås i tabletform, og dets vigtigste aktive ingrediens er nimodipin.

Indikationer for brug

Nimotop ordineres til forebyggelse og behandling af iskæmiske neurologiske lidelser forårsaget af cerebral vasospasme på grund af bristede aneurismer. Det bruges også til behandling af funktionel hjernedysfunktion efter cerebrale kredsløbsforstyrrelser hos ældre patienter.

Brugsanvisning og dosering

Efter infusionsbehandling administreres Nimotop tabletter 2 tabletter, 6 gange dagligt. Hvis der opstår bivirkninger, skal dosis reduceres, eller lægemidlet trækkes tilbage. Behandlingsforløbet med tabletterne er 7 dage.

Kontraindikationer

Må ikke ordineres ved allergi over for nogen af indholdsstofferne, og Nimotop må ikke tages samtidig med rifampicin eller antiepileptika.

Bivirkninger

Allergiske reaktioner, trombocytopeni, hovedpine, takykardi, hypotension, kvalme, vasodilatation.