Nicotinell

Nicotinell-dk

Aktivt stof: Nikotin

Dosering: 17,5 mg, 35 mg, 52,5 mg

Pris: €30,31 – €274,71

Nikotinafhængighed er en dårlig vane for kroppen, som øger risikoen for hjerte-kar- og luftvejssygdomme betydeligt. Nicotinell er et lægemiddel, der hjælper dig med at håndtere afhængighed af tobaksprodukter. Køb Nicotinell og andre lægemidler med kvalitetsgaranti i vores online apotek. Hvorfor gør vi det? Hurtig levering, mulighed for at købe uden recept, kontant ved levering og de laveste priser på medicin – pas på dit helbred!

Hvad er Nicotinell

Nicotinell er en behandlingsplade, der hjælper med at reducere behovet for nikotin. En yderligere effekt ved brug af produktet er fjernelse af pigmenteret plak fra tænderne. Det fås i doser på 17,5 mg, 35 mg og 52,5 mg.

Indikationer for brug

Nicotinell anvendes til behandling af tobaksafhængighed.

Brugsanvisning og dosering

Hvordan skal man tage det? Tyg sugetabletten, indtil den smager skarpt, og lad den så sidde mellem indersiden af kinden og tyggegummiet, indtil smagen forsvinder. Tyg derefter sugetabletten igen.

Antallet af sugetabletter bør ikke overstige 15 om dagen, med et gennemsnit på 8-12 sugetabletter om dagen. Du kan ophøre med at tage præparatet, når antallet af sugetabletter pr. dag er reduceret til 1-2 sugetabletter.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for nikotin. Anvendes med forsigtighed til personer med tidligere hjerte-kar-sygdomme eller hormonforstyrrelser.

Bivirkninger

Hovedpine, døsighed, kvalme, opkastning, svimmelhed, gastrointestinale forstyrrelser, hikke, allergiske reaktioner, ondt i halsen og munden, halsbrand.