Motilium

Motilium-dk

Aktivt stof: Domperidon

Dosering: 10 mg

Pris: €26.64 – €80.99

Hvor regelmæssigt og korrekt spiser jeg? Jeg tror, at alle har stillet dette spørgsmål mindst én gang. Det moderne livstempo, hvor der simpelthen ikke er tid til at måle, har længe vænnet os til at ofre mange ting for at have tid til at gøre så meget som muligt. Vi ofrer ofte rigtig ernæring og snacker på farten, mellem møder eller i trafikken, når vi henter ungen fra naboklubben. Det kan ikke undgå at påvirke vores helbred. Ud over den generelle mangel på vitaminer og mineraler lider vores fordøjelsessystem også. Det giver sig udslag i kvalme, halsbrand, hyppige bøvser, luft i maven og forstoppelse. Og det er kun toppen af isbjerget. Hvis du fortsætter med at leve i dette tempo, kan du være på vej mod mere alvorlige tilstande, der kan føre til alvorlig sygdom.

Hvordan kan du hjælpe dit fordøjelsessystem? Følg et par enkle regler: Organiser dine måltider, så de altid er på samme tid, og din krop begynder at producere de nødvendige enzymer på et bestemt tidspunkt; begræns søde sager, usundt fedt og alkohol; ud over den evige travlhed skal du inkludere lidt fysisk aktivitet i din daglige rutine: gå, cykle og aktive udendørs spil. Og frem for alt må du ikke glemme at have Motilium i din taske eller rygsæk, da det altid vil hjælpe din mave-tarmkanal med at undslippe ubehagelige symptomer.

I vores artikel finder du svar på alle de oftest stillede spørgsmål om dette lægemiddel og frem for alt, hvor du kan købe det i Danmark online, uden recept og til den bedste pris.

Hvor kan man købe Motilium i Danmark

Du kan købe Motilium på ethvert apotek i Danmark, hvor medicinen er på lager. Men hvis du værdsætter din tid, foreslår vi, at du konsulterer vores online apotek. Her kan du altid straks se tilgængeligheden af medicinen på webstedet, læse en masse information om det produkt, du er interesseret i, og stille spørgsmål til vores uddannede fagfolk. Ingen vil sætte dig under pres, for der vil ikke være nogen kø bag dig, som der er på det sædvanlige apotek på gaden. I dette tilfælde vil selve bestillingen kun tage et par minutter af din tid, du skal udfylde en lille online formular, og på kortest mulig tid vil vores ledere sende medicinen til den adresse, du har angivet.

Kan jeg købe Motilium uden recept?

Det er ikke muligt at foretage et sådant væddemål på et normalt apotek. Men på vores online-apotek er tilliden til køberen total. Vi ved, at du ikke vil skade dig selv og ikke vil engagere dig i selvbehandling. Det er derfor, du på vores side kan købe medicinen uden recept og modtage den i løbet af de næste par dage.

Ranitidine overkommelig pris

En overkommelig pris er præcis, hvad vi kan lide at tilbyde vores kunder. Derudover har vi gentagne gange modtaget feedback om, at vores priser er de bedste. Mange kunder undrer sig over, hvordan kvalitetsmedicin kan koste så lidt. Det er ganske enkelt. Ved at arbejde direkte med producenterne og levere direkte fra deres lagre, sparer vi leje af lager- og apotekslokaler og behøver ikke at ansætte en masse personale. Alt dette sparer os penge, som vi kan gemme i form af fordelagtige priser, rabatter og bonusser til vores kunder.

Anonymitet

Ville vi ønske, at folk omkring os vidste, hvilken medicin vi køber, og hvilke helbredsproblemer vi har? Nej, bestemt ikke. Det er derfor, vi tilbyder vores kunder muligheden for at registrere sig med et pseudonym og angive det i efterkravsfeltet.

Hvad er Motilium?

Motilium (domperidon) er et lægemiddel, der øger tonen i den nedre øsofageale lukkemuskel, øger mavens kontraktilitet, forbedrer koordineringen af sammentrækninger i maven og tolvfingertarmen og forhindrer duodenogastrisk refluks. Det aktive stof domperidon virker ved at øge madens transithastighed gennem maven og tarmene. Det hjælper også med at kontrollere kvalme og opkastning ved at blokere visse kemikalier i hjernen, der forårsager disse symptomer.

Indikationer

Motilium anvendes til behandling af visse gastrointestinale lidelser, såsom kvalme, opkastning, halsbrand, bøvsen og forstoppelse.

Kontraindikationer for brug

Produktet er kontraindiceret i følgende tilfælde: i tilfælde af overfølsomhed over for det aktive stof eller hjælpestofferne i produktet; hos patienter med prolaktinudskillende hypofysetumor (prolaktinom); hos patienter med nedsat lever- og/eller nyrefunktion eller lever- eller hjerteinsufficiens. Lægemidlet bør ikke tages samtidig med ketoconazol, erythromycin eller andre potente CYP3A4-hæmmere, eller samtidig med QT-forlængende lægemidler (undtagen apomorphin) såsom fluconazol, erythromycin, itraconazol, oral ketoconazol, posaconazol, ritonavir, saquinavir, teloprevir, voriconazol, clarithromycin, amiodaron. Tag ikke medicinen, hvis stimulering af gastrisk motilitet kan være farlig, f.eks. i tilfælde af gastrointestinal blødning, mekanisk obstruktion eller perforation. Anbefales ikke i tilfælde af svimmelhed. Forsigtighed bør udvises hos ældre patienter og hos patienter med eksisterende hjertesygdomme eller en historie med hjertesygdomme. Under graviditet og amning bør lægemidlet kun ordineres, når de forventede fordele for kvinden efter lægens mening opvejer den potentielle risiko for barnet.

Før du starter behandlingen, skal du kontakte din læge og informere ham eller hende om eventuelle sygdomme, allergier og medicin, du tager. Dette vil hjælpe med at sikre, at du tager den rigtige medicin på det rigtige tidspunkt, og at du ikke tager den forkerte medicin på samme tid.

Bivirkninger

Som al anden medicin kan Motilium give bivirkninger som svimmelhed, døsighed, mavesmerter og mundtørhed. Hvis du oplever alvorlige bivirkninger eller allergiske reaktioner som anafylaksi, anafylaktisk chok, overfølsomhed, øget prolaktinniveau, nedsat libido, depression, angst, kramper, asteni eller hjerteproblemer, skal du straks kontakte din læge.

Brugsanvisning og dosering

Motilium tages oralt, normalt før et måltid med rigeligt vand. Dosis og behandlingsvarighed afhænger af symptomernes sværhedsgrad og andre faktorer, såsom patientens alder og vægt, og kan kun bestemmes af lægen.

Voksne og børn over 12 år med en kropsvægt på mindst 35 kg: 1 tablet (10 mg) 3 gange dagligt. Den maksimale daglige dosis er 3 tabletter (30 mg/dag).
Behandlingsvarigheden bør ikke overstige 1 uge.

Ofte stillede spørgsmål

Man hører ofte en masse spørgsmål om at tage medicinen. Det er selvfølgelig vigtigt at vide, hvordan og hvornår man skal tage Motilium, i hvor mange dage man skal tage det, og hvor hurtigt det virker, før man starter behandlingen. De hyppigst stillede spørgsmål og svar er listet nedenfor.

Hvor mange gange om dagen skal Motilium tages?

Motilium tages normalt 3 gange om dagen, men du kan have brug for at tage det i forskellige mængder. Følg din læges anvisninger nøje.

Hvornår begynder medicinen at virke?

Medicinen virker ca. 60 minutter efter, at du har taget den gennem munden.

Hvor mange dage skal en tablet tages?

Maksimal behandlingsvarighed: højst 1 uge.

Indikationer før eller efter måltider

Det anbefales at tage medicinen før et måltid.

Må jeg drikke alkohol, mens jeg tager Motilium?

Der er ingen grund til at tage Motilium sammen med alkohol, da ethanol ødelægger den aktive ingrediens i medicinen og ikke giver nogen lindring.