Modafinil (Provigil)

Provigil-dk

Aktivt stof: Modafinil

Dosering: 200 mg, 100 mg

Pris: €40.34 – €259.78

Hypersomni er en søvnforstyrrelse, hvor personen føler sig meget søvnig i løbet af dagen. I denne tilstand føler personen sig meget træt og har ofte et stort behov for at sove. Denne lidelse indledes med forskellige sygdomme og unormale tilstande. Speciel medicin hjælper med at håndtere hypersomni, en af dem er Provigil. Køb Provigil til den laveste pris i Danmark, såvel som andre produkter af høj kvalitet kan findes i vores online apotek. Vi sender Provigil til alle dele af landet, hvor du kan få det uden recept.

Hvor kan man købe i Danmark

At bestille online betyder, at du sparer tid og hurtigt får den medicin, du har brug for. På vores onlineapotek kan du altid købe medicin af høj kvalitet til den lavest mulige pris.

Medicin uden recept fra et onlineapotek

Du kan få medicinen uden recept ved at konsultere din læge på forhånd. Du skal blot udfylde et ansøgningsskema og afhente medicinen på udleveringsstedet.

Overkommelig pris på medicin

Det er ikke altid muligt at købe billig medicin på apoteket, og det er heller ikke altid, den er på lager. Vi tilbyder vores kunder de laveste priser i Danmark med hjemmelevering. Ikke alene er vi billige, men vi har også en kvalitetsgaranti på medicinen på vores hjemmeside.

Anonymitet

Hvis du ønsker, at din ordre skal være anonym og din betaling sikker, står vi altid til din rådighed. Hurtig levering af medicin giver dig mulighed for at starte behandlingen så hurtigt som muligt og ikke behøver at søge efter, hvad du har brug for på apoteker i byen, du ser altid tilgængeligheden af varerne. Det er også muligt at bestille kontant ved levering og betale for din ordre ved modtagelse.

Hvad er Provigil?

Provigil hører til gruppen af psykoanaleptika og er indiceret til behandling af overdreven søvnighed hos patienter. Den vigtigste aktive ingrediens er modafinil, som absorberes hurtigt i kroppen og virker inden for få timer efter indtagelse af medicinen. Det fås i tabletform med doser på 100 mg og 200 mg.

Indikationer for brug

Provigil anvendes til behandling af overdreven søvnighed i forbindelse med og ikke i forbindelse med katalepsi og narkolepsi.

Brugsanvisning og dosering

Tabletterne tages hele med vand. Doseringen for hver patient bestemmes af den enkelte læge, og regelmæssig overvågning af patientens tilstand er nødvendig. Den anbefalede startdosis for voksne patienter er 200 mg om dagen. Den kan tages om morgenen eller deles op i to doser, en om morgenen og en om aftenen. Hvis patienten ikke reagerer på dosis på 200 mg, øges den til 400 mg. Når Provigil bruges i lang tid, bør lægerne overvåge medicinens effektivitet med jævne mellemrum.

For ældre patienter og patienter med nedsat lever- eller nyrefunktion bør startdosis være 100 mg pr. dag, og dosisforøgelsen bestemmes af lægen.

Kontraindikationer

Tag ikke lægemidlet, hvis du er overfølsom over for Modifinil eller et af de øvrige indholdsstoffer.

Bivirkninger

Hvilke bivirkninger kan der være ved behandling med Modifinil? Hovedpine, pharyngitis, sinusitis, leukopeni, eosinofili, allergiske reaktioner (urticaria, angioødem, feber), anafylaksi, appetitløshed, irritabilitet, nedsat libido, aggressivitet, hallucinationer, hypertension, hyperkinesi, amnesi, migræne, tremor, takykardi, palpitationer, arytmier, bradykardi, vasodilatation, dyspnø, astma, rhinitis, myalgi, myasteni, kramper, urinvejslidelser, brystsmerter, menstruationsforstyrrelser, leverlidelser.

Overdosering af lægemidlet

Hvis dosis af Modifinil overskrides, er de hyppigste symptomer: søvnløshed, rastløshed, hallucinationer, angst, kvalme, opkastning, diarré, takykardi, bradykardi, forhøjet blodtryk, brystsmerter. Behandlingen bør baseres på symptomer, psykomotorisk status og kardiovaskulær monitorering bør udføres.

Interaktioner

Antikonvulsiva reducerer effekten af Modifinil. Hvis du tager steroide præventionsmidler, antikoagulantia eller antidepressiva, skal du informere din læge, hvis du tager dem, og hvis det er nødvendigt at reducere dem.

Effekt på evnen til at køre bil og betjene maskiner

I tilfælde af overdreven døsighed skal man afholde sig fra at køre bil eller betjene maskiner, da der kan opstå svimmelhed, nedsat syn og nedsat koncentration.

Anvendelser til børn

Lægemidlet må ikke ordineres til patienter under 18 år.

Anvendelse under graviditet og amning

Tabletterne bør ikke tages under graviditet og amning.

Hvor mange gange om dagen skal Provigil tages?

Tabletterne kan tages én gang om morgenen eller ved at dele den daglige dosis i to doser: om morgenen og om aftenen.

Hvornår begynder Modifinil at virke?

Den vigtigste aktive ingrediens i lægemidlet begynder at virke 30-60 minutter efter indtagelse af tabletterne og opretholder sine kognitive effekter i op til 5-7 timer.

Hvor mange dage skal man tage tabletterne?

Produktet skal tages en eller to gange om ugen, efterfulgt af en pause på 2 måneder, hvorefter det kan bruges igen.

Hvad man ikke må spise under Modifinil-behandling

Du behøver ikke at følge nogen speciel diæt under behandlingen, men du bør drikke rigeligt med væske og holde koffeinindtaget på et minimum. Du bør ikke indtage alkohol under behandlingen.

Før eller efter måltider

Det foretrækkes at tage tabletterne sammen med mad.

Sådan bruges stoffet i sport

Provigil i sport: øger blodgennemstrømningen, reducerer træthed og appetit, forbedrer udholdenhed og reaktionshastighed. Provigil er forbudt i konkurrencer.