Mobic

Mobic-dk

Aktivt stof: Meloxicam

Dosering: 15 mg, 7,5 mg

Pris: €26.57 – €114.53

Gigt er en gruppe sygdomme, der udløses af infektion, hvor der opstår en inflammatorisk proces i leddene. Gigt er en af de mest almindelige ledsygdomme og er langt fra ufarlig. Personens bevægelser er begrænsede og smertefulde. Hvordan bekæmper man sygdommen? Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler kan hjælpe med at lindre ledsmerter; et af de mest populære er Mobic. Den vigtigste aktive ingrediens, meloxicam, reducerer inflammation og smerter i kroppen.

På vores onlineapotek kan du købe denne medicin og mange andre til en overkommelig pris med levering til det mest bekvemme afhentningssted i Danmark. For at spare tid sender vi medicinen uden recept, så du ikke behøver at stå i lange køer på apoteket eller besøge en specialist. Vi bekymrer os om dit helbred.

Hvor kan man købe i Danmark

Den bedste måde at købe Mobic og andre lægemidler i Danmark er gennem vores online apotek. Du kan bestille medicin ved at udfylde en simpel formular og vælge en bekvem betalingsmulighed (kontant ved levering).

Medicin uden recept på online apotek

Kan jeg få medicin uden recept? Du kan få ekspertrådgivning over telefonen, og du behøver ikke bekymre dig om, at de ikke vil sælge det til dig på apoteket: Vi er klar til at sende dig et håndkøbslægemiddel, så du kan starte behandlingen så hurtigt som muligt.

Overkommelig produktpris

Vi garanterer et produkt af god kvalitet til en overkommelig pris. Du finder det ikke så billigt på apoteket, og det er også fordelagtigt at købe 2 pakker i én ordre. Rabatter og særlige tilbud til kunder er tilgængelige på hjemmesiden.

Anonymitet

Mange mennesker er bange for at bestille medicin online, men du kan være sikker på, at dit køb vil være sikkert og anonymt. Hurtig levering og kontant betaling er andre fordele ved at bestille hos os.

Hvad er Mobic?

Mobic (hvis vigtigste aktive ingrediens er meloxicam) er et ikke-steroidt antiinflammatorisk lægemiddel, der anvendes til slidgigt og leddegigt. Mobic ordineres også til behandling af juvenil reumatoid artritis hos børn (2 år og ældre). Det fås som tabletter (7,5 mg og 15 mg).

Før du tager medicinen, bør du konsultere en specialist om doseringen af medicinen og afklare alle detaljer i behandlingsforløbet. Sørg for at informere din læge, hvis du har nogen medicinske tilstande eller tager anden medicin.

Indikationer for brug af Mobic

Mobic anvendes ved osteoarthritis, reumatoid arthritis og ankyloserende spondylitis.

Dosering af Mobic-tabletter

Tabletterne tages sammen med mad, som en enkelt dosis, med vand eller andre væsker. Hvordan man tager Mobic ved forskellige tilstande:

 • reumatoid artritis: 15 mg om dagen, dosis kan reduceres til 7,5 mg bagefter;
 • slidgigt med smertesyndrom: 7,5 mg om dagen, i tilfælde af lever-, hjerte-, mave- og nyreproblemer, i tilfælde af hævelse, astma, eller hvis du har haft et hjerteanfald, et slagtilfælde, eller hvis dit blodomløb er for tykt.
 • Hvis det er nødvendigt, kan dosis øges til 15 mg dagligt;
 • Ankyloserende spondylitis: daglig dosis 15 mg, om nødvendigt reduceret til 7,5 mg/dag.

I tilfælde af nyreinsufficiens ordineres hæmodialysepatienter 7,5 mg dagligt. For personer med gastrointestinale lidelser og kardiovaskulære sygdomme anbefales det at starte med en dosis på 7,5 mg/dag. Den maksimale dosis til unge er 0,25 mg/kg, og den daglige dosis bør ikke overstige 15 mg.

Særlige indikationer

Alkohol bør ikke indtages under behandling med Mobic. Spørg din læge, om du kan bruge Mobic, hvis du tager anden medicin. Dette gælder især for medicin, der indeholder meloxicam, aspirin, ibuprofen, ketoprofen og naproxen.

Kontraindikationer

For at sikre, at Mobic er sikkert at tage, skal du informere din læge, hvis du har lever-, hjerte-, mave- eller nyresygdom, lider af overdreven hævelse, astma, et hjerteanfald, et slagtilfælde, eller hvis din blodgennemstrømning er for tyk.

Det er strengt forbudt for gravide og ammende kvinder og for børn under 15 år.

Bivirkninger

Hvis du oplever nogen symptomer efter at have taget denne medicin, skal du straks kontakte en læge:

 • Tilstoppet næse;
 • Hævelse af ansigt, læber, tunge eller hals;
 • Åndenød;
 • Brystsmerter, der strækker sig til skulderen;
 • Følelsesløshed i ekstremiteterne;
 • udslæt;
 • ændret afføring;
 • hoste til det punkt, hvor man kaster op;
 • problemer med vandladning;
 • tegn på anæmi (bleghed i ansigtet, åndedrætsbesvær, svimmelhed);
 • symptomer på forkølelse eller influenza;
 • hovedpine.

Ofte stillede spørgsmål

Er en overdosis af denne medicin mulig?

Ja, patienter kan opleve kvalme, opkastning, mavesmerter og blødninger, hvis de tager en for stor dosis af lægemidlet. I sjældne tilfælde er der risiko for hjerteanfald eller endda koma. Derfor skal behandlingsplanen fastlægges af en læge, og i tilfælde af overdosering skal der søges lægehjælp.

Kør ikke bil, før du er sikker på meloxicams virkning på kroppen. Bivirkningerne ved at tage denne medicin kan forårsage ubehag, nedsat synsskarphed og svimmelhed, hvilket er usikkert i forhold til at køre bil eller betjene maskiner.

Ældre mennesker har brug for råd fra deres læge; der er risiko for maveblødning og nyresygdomme. Børn er også følsomme over for indholdsstofferne i medicinen, og bivirkninger som diarré, hovedpine, mavesmerter og feber kan forekomme.

Hvor mange gange om dagen skal man tage Mobic-tabletter?

Mobic tages en gang om dagen i forbindelse med et måltid. Drik rigeligt med væske.

Hvornår begynder Mobic at virke?

Meloxicam absorberes godt i mave-tarmkanalen. Efter en enkelt dosis Mobic-tabletter indtræder virkningen inden for 5-6 timer.