Mircette

Mircette-dk

Aktivt stof: Desogestrel, Ethinylestradiol

Dosering: 15 mcg

Pris: €33.65 – €129.22

Kvinder vælger i stigende grad orale præventionsmidler, fordi de er meget effektive og nemme at bruge. Mircette er et moderne præventionsmiddel, der bruges til at forhindre uønskede graviditeter og normalisere menstruationscyklussen. Vi tilbyder dig at købe Mircette til en lav pris og uden recept på vores apotek. Du vil modtage medicinen på ethvert afhentningssted, der passer dig i Danmark, og alt du skal gøre er at udfylde en simpel online bestillingsformular!

Hvad er Mircette?

Mircette er et præventionsmiddel, hvis hovedstoffer er østrogener og gestagener, der bruges til at forhindre uønskede graviditeter og normalisere menstruationen. Det kommer i tabletform med en dosis på 15 mcg.

Indikationer for brug af Mircette

Mircette er et præventionsmiddel.

Dosering og administration

Tabletterne skal tages oralt, 1 tablet dagligt. Mircette skal tages med en lille mængde vand. Pillen skal tages i 21 dage, hvorefter der skal holdes en 7-dages pause, og derefter genoptages indtagelsen af tabletterne.

Kontraindikationer

Lægemidlet bør ikke anvendes i tilfælde af allergi over for nogen af dets komponenter, hypertension, lever- og nyresygdomme, alder under 18 år, vaginal udflåd af ukendt etymologi, graviditet og amning.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger: hovedpine, kvalme, mavesmerter, diarré, opkastning, udslæt, urticaria, svimmelhed, nervøsitet, vulvovaginitis, candidiasis.