Micardis

Micardis-dk

Aktivt stof: Telmisartan

Dosering: 20 mg, 40 mg, 80 mg

Pris: €43.00 – €455.20

Hypertension er farligt på grund af risikoen for myokardieinfarkt, slagtilfælde, iskæmi og kronisk hjertesvigt. For at undgå komplikationer skal blodtrykket overvåges regelmæssigt, og hvis det stiger, skal det behandles med passende medicin. En sådan medicin er Micardis, som hjælper med at normalisere blodtrykket. Du kan købe Micardis og anden medicin uden recept fra vores onlineapotek. Anonym bestilling, hurtig levering, de bedste priser i Danmark til vores kunder!

Hvor kan man købe Micardis i Danmark

At bestille medicin online på vores apotek betyder, at du får det til den bedst mulige pris, god kvalitet, hurtig levering og sparer tid på at søge efter medicinen.

Micardis uden recept på et online apotek

Du kan altid konsultere en læge og få den rigtige medicin uden recept ved at udfylde en simpel bestillingsformular på vores hjemmeside. Det er praktisk og hurtigt, og vi vil gøre vores bedste for at få din behandling i gang så hurtigt som muligt.

Overkommelig produktpris

At købe et kvalitetsprodukt til en lav pris? På vores apotek er det muligt! Vi tilbyder kunderne rabatter og gunstige betingelser for ordren, så det vil være en god mulighed for at spare penge.

Anonymitet

Hurtig levering pr. efterkrav er sikkert og bekvemt for kunderne. Vi værdsætter din bekvemmelighed, så din ordre vil være anonym, og du vil kunne modtage den på et bekvemt leveringssted så hurtigt som muligt.

Hvad er Micardis

Micardis er en specifik angiotensin II-receptorantagonist. Det fås i 20 mg, 40 mg og 80 mg tabletter. Micardis bruges til at sænke blodtrykket og forebygge risikoen for myokardieinfarkt. Det vigtigste aktive stof er telmisartan, som reducerer aldosteronniveauet i plasma.

Indikationer for Micardis

Micardis tabletter anvendes til:

  • Behandling af arteriel hypertension;
  • forebyggelse af kardiovaskulære sygdomme
  • profylakse af kardiovaskulære sygdomme hos patienter med en historie med koronararteriesygdom, slagtilfælde eller perifer arteriel sygdom;
  • profylakse af kardiovaskulær sygdom hos patienter med type 2-diabetes mellitus med målorganskade.

Dosering og administration

Tabletterne indtages oralt med vand, uafhængigt af måltider. Behandling af hypertension: normalt en daglig dosis på 40 mg. Hos nogle patienter er en daglig dosis på 20 mg effektiv. Hvis der ikke er nogen terapeutisk effekt, øges telmisartan til 80 mg dagligt. Den maksimale antihypertensive effekt udvikles 4-8 uger efter påbegyndt behandling med lægemidlet.

Til forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme tages Micardis som en enkeltdosis på 80 mg dagligt.

Lægemidlet kan tages i kombination med thiaziddiuretika for at sænke blodtrykket.

Særlige indikationer

I tilfælde af nyreinsufficiens bør behandling med Micardis påbegyndes med en minimumsdosis på 20 mg pr. dag. Ved mild til moderat nyreinsufficiens er ingen dosisjustering nødvendig.

Graviditet: Lægemidlet bør ikke ordineres under graviditet og amning og anbefales ikke, hvis patienten planlægger at blive gravid.

Nedsat leverfunktion: Micardis må ikke gives til patienter med kolestase, obstruktion af galdevejene eller alvorlig nedsat leverfunktion.

Hos patienter med nedsat nyrefunktion: serumkalium- og kreatininniveauer bør overvåges.

Kontraindikationer

Micardis er kontraindiceret i 2. og 3. trimester af graviditeten, under amning, galdevejsobstruktion og alvorlig leversygdom.

Bivirkninger under behandling med Micardis

Behandling med medicinen kan være ledsaget af bivirkninger: Faryngitis, sinusitis, cystitis, anæmi, trombocytopeni, eosinofili, allergiske reaktioner, anafylaktisk reaktion, hyperkaliæmi, hypoglykæmi, søvnløshed, depression, somnolens, synsforstyrrelser, bradykardi, hoste, mavesmerter, kvalme, opkastning, flatulens, myalgi, rygsmerter, kramper, smerter i ekstremiteterne, nedsat hæmoglobin.

Ofte stillede spørgsmål

Overdosering af lægemidlet er mulig, og de mest almindelige symptomer er takykardi, lavt blodtryk, bradykardi og svimmelhed. Behandlingen afhænger af symptomernes sværhedsgrad. I tilfælde af overdosering skal du stoppe med at tage Micardis, tage aktivt kul; i tilfælde af sværhedsgrad skal du fremkalde opkastning eller vaske maven ud. I tilfælde af lavt blodtryk skal du lægge dig ned og erstatte væsker og salte.

Samtidig brug af Micardis med lithiumpræparater, kaliumtilskud, kaliumbesparende diuretika, ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler, andre antihypertensive midler og kortikosteroider anbefales ikke og kræver forsigtighed.

Administration til børn: Brugen af lægemidlet til børn under 18 år er ikke blevet undersøgt, og en læge bør konsulteres.
Påvirkning af reaktionsevnen ved kørsel eller betjening af maskiner: Du skal være opmærksom på, at der er risiko for bivirkninger i form af svimmelhed eller hypersomni.

Hvor ofte skal jeg tage det?

Tabletterne skal tages en gang om dagen, uanset måltider, i den foreskrevne dosis.

Hvornår starter virkningen af Micardis?

Den antihypertensive virkning begynder tre timer efter, at tabletterne er taget første gang. Lægemidlets virkning varer op til 24 timer og forbliver betydelig i op til 2 dage.

Hvor mange dage skal man tage tabletterne?

Udpræget antihypertensiv effekt indtræder efter 4 ugers regelmæssig behandling.

Hvad man ikke må spise

Der er ingen kendte bivirkninger ved at indtage mad.

Før eller efter måltider

Micardis tages uden måltider, en gang om dagen med vand.