Metoclopramide

Metoclopramide-dk

Aktivt stof: Metoclopramide

Dosering: 10 mg

Pris: €41,67 – €167,52

Glæder du dig til at tage på ferie, men inden du tager af sted, opdager du, at du er løbet tør for fly- eller togbilletter, og frygter tanken om at skulle køre i bil til din destination. Er køresyge, kvalme og opkast bagefter dine faste følgesvende? Der er et par tips til at undgå eller reducere symptomerne på køresyge. Hvis det er muligt, så sæt dig på forsædet i bilen eller bussen. På den måde vil fornemmelsen af bevægelse være meget mindre. Undgå at læse eller bruge mobiltelefon under kørslen, og lad være med at kigge ud af vinduet på objekter i bevægelse – koncentrer dig om noget fast. Spis ikke tung eller fed mad før rejsen, og drik ikke alkohol. Frem for alt skal du bruge særlig medicin til at stabilisere din tilstand. Blandt dem er det antiemetiske lægemiddel Metoclopramide, som vil forhindre opkastningsangreb af forskellige årsager.

Du kan læse om stoffets virkninger og egenskaber i vores materiale, og vi foreslår, at du køber det fra dette onlineapotek, for ud over de bedste priser får du hurtig levering og mulighed for at bestille stoffet uden recept.

Hvor kan man købe Metoclopramide i Danmark

Du kan købe Metoclopramide i Danmark fra ethvert receptpligtigt apotek. Hvis du har tid, energi og lyst nok til at holde dig til apotekernes åbningstider, stå i kø ved siden af nysende mennesker, kun for at finde ud af, at medicinen er udsolgt. Hvis det ikke er din mulighed, foreslår vi, at du tager et kig på vores onlineapotek. Du vil få service af høj kvalitet, komplet information om lægemidlet og dets tilgængelighed på vores hjemmeside, detaljeret rådgivning fra vores uddannede fagfolk om alle lægemidlets funktioner (om nødvendigt). Desuden behøver du ikke engang at rejse dig fra din yndlingslænestol og forlade din hyggelige lejlighed for at afgive en ordre. Du skal blot udfylde online bestillingsformularen, og inden for kortest mulig tid vil du modtage medicinen på den angivne adresse.

Kan jeg købe Metoclopramide uden recept fra et onlineapotek?

Metoclopramid er receptpligtig medicin og kan ikke købes i håndkøb på et almindeligt apotek. Vores onlineapotek kan hjælpe dig, fordi vi virkelig tror på, at langsigtede relationer med vores kunder er baseret på tillid, og at vores kunder ikke selvmedicinerer. Hvis recepten er udløbet, skal du ikke bekymre dig: Det er ikke nødvendigt at vedhæfte recepten til bestillingsformularen. Du kan modtage medicinen på dit nærmeste posthus, eller kureren vil levere ordren til den adresse, du har angivet.

Billig Metoclopramide Pris

Kundefordel i alt er mottoet for vores virksomhed. Vores kunder undrer sig nogle gange over, hvorfor vi tilbyder kvalitetsprodukter til så lave priser.

Vi vil fortælle dig hemmeligheden. Vi behøver ikke at leje et kontor eller ansætte et stort antal medarbejdere, og vores medicin leveres direkte fra lægemiddelvirksomhedernes lagre. Vi er glade for at samle alle besparelserne for at få de bedste priser, rabatter og bonusser til vores kunder.

Anonymitet

Anonymitet og datasikkerhed er en af de vigtigste værdier i vores tid. Faktisk er det de færreste, der ønsker, at andre skal vide, hvilken medicin de tager. Der er medicin, hvis navn du ikke har lyst til at fortælle apotekeren, mens du rødmer og ved, at der er en hel kø bag dig. Når du bestiller fra vores onlineapotek, behøver du ikke at bekymre dig om sikkerheden, for du kan angive efterkrav på bestillingsformularen. Og den hurtige levering vil være en dejlig ekstra bonus.

Hvad er metoclopramid?

Metoclopramid er en dopaminerg receptorantagonist, som blokerer virkningen af visse neurotransmittere i hjernen, hvilket resulterer i nedsat øsofageal motilitet, øget nedre øsofageal sphincter tone, accelereret gastrisk tømning og accelereret bevægelse af mad gennem tyndtarmen uden at forårsage diarré.

Indikationer

Lægemidlet anvendes til behandling af kvalme og opkastning af forskellige årsager, såsom migræne, kemoterapi og kirurgi, samt til behandling af gastrisk refluks i spiserøret og dyspepsi i forbindelse med gastroøsofageal reflukssygdom (GORD).

Kontraindikationer for brug

Metoclopramid har klart definerede kontraindikationer for brug. Disse omfatter overfølsomhed over for metoclopramid eller andre indholdsstoffer i lægemidlet, gastrointestinal blødning, mekanisk tarmobstruktion, gastrointestinal perforation, bekræftet eller mistænkt fæokromocytom (på grund af risikoen for alvorlige HA-anfald), tardiv dyskinesi på grund af neuroleptika eller metoclopramid, anamnese. Lægemidlet bør heller ikke anvendes i tilfælde af epilepsi, Parkinsons sygdom, samtidig brug af dopaminagonister, bekræftet methæmoglobinæmi på grund af brug af metoclopramid eller tidligere NADH-cytokrom-b5-reduktase-mangel, prolaktin-afhængige tumorer, øget anfaldsrespons. Må ikke anvendes under graviditet, amning eller til børn under 1 år. På grund af indholdet af natriumsulfit bør lægemidlet ikke anvendes til patienter med bronkialastma, som er overfølsomme over for sulfit.

Før du starter behandlingen, skal du tale med din læge og informere ham/hende om alle dine medicinske tilstande og allergier samt den medicin, du tager. Dette vil forhindre dig i at tage uforenelig medicin på samme tid.

Bivirkninger

Det er vigtigt at bemærke, at metoclopramid kan forårsage bivirkninger som døsighed, svimmelhed, søvnløshed, rastløshed, brystsmerter, kvalme, dyspepsi, mundtørhed og forstoppelse.

Mindre hyppige er ekstrapyramidale symptomer som rysten, muskelspasmer og usædvanlige ansigtsudtryk, dystoni, parkinsonisme, feber, hovedpine, træthed, asteni, depression, hallucinationer, forvirring, angst, rastløshed, bradykardi, alvorlige allergiske reaktioner.
Nogle fænomener forsvinder af sig selv, når medicinen stoppes.

Det er dog tilrådeligt at kontakte din læge eller søge øjeblikkelig lægehjælp i tilfælde af en alvorlig reaktion.

Administrationsmåde og dosering

Metoclopramid fås som tabletter, kapsler, injektionsvæske og sirup, og doseringen kan variere afhængigt af patientens tilstand og aktuelle behandling.
Tabletterne skal tages gennem munden før måltiderne, uden at tygges og med rigeligt vand.

Kontakt din læge, før du starter behandlingen, for at fastslå diagnosen og den korrekte dosering af den nødvendige medicin.

Kvalme og opkastning hos voksne og børn over 14 år behandles normalt med 10 mg op til 4 gange om dagen, mens GERD normalt behandles med 10-15 mg op til 4 gange om dagen.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor er svar på de hyppigst stillede spørgsmål om brugen af medicinen.

Hvor mange gange om dagen skal man tage medicinen?

En daglig dosis er normalt opdelt i 4 doser. Tag medicinen nøjagtigt som ordineret af din læge.

Når det virker

Virkningen i mave-tarmkanalen indtræder 20-40 minutter efter oral administration.

Hvor mange dage skal man tage det?

Den maksimale varighed af Metoclopramide er 5 dage.

Det skal tages før eller efter et måltid.

Det tages normalt 30 minutter før et måltid.

Kan tages på samme tid som alkohol

Samtidig indtagelse af alkohol kan øge den CNS-deprimerende effekt af alkohol eller Metoclopramide.