Mentax

Mentax-dk

Aktivt stof: Butenafin

Dosering: 15 g

Pris: €30.36 – €182.16

Kutane svampe er en gruppe af sygdomme, hvor en svampeinfektion påvirker huden og dens adnexa. Svamp (mycosis) kan forekomme på alle hudtyper og i alle aldre. Det er smertefuldt, forårsager ubehag og påvirker hele kroppen, så behandlingen bør ikke forsinkes. Mentax creme, som forhindrer svampevækst på huden, kan hjælpe.

Du kan købe den til en favorabel pris ved at købe medicinen online på vores apotek, hvilket sparer dig for en masse tid, da vi har landsdækkende levering. Vi er klar til at sende dig medicinen uden recept, så du kan glemme alt om sygdommen på et øjeblik.

Hvad er Mentax?

Mentax er et svampemiddel, der anvendes til behandling af ringorm, epidermatofytose i fødderne og kløe forårsaget af svamp.

Indikationer for brug

Mentax er indiceret til topisk behandling af følgende tilstande: ringorm, herpes zoster, epidermatophytosis af foden, kløe forårsaget af svamp.

Dosering og anvendelse af Mentax

Påfør en gang om dagen i to uger. Påfør cremen efter håndvask, uden at bruge en okklusiv forbinding. En let bomulds- og gazeforbinding er tilladt for at beskytte tøjet.
Den maksimale behandlingsperiode for cremen er fire uger; hvis infektionen fortsætter, bør en læge konsulteres.

Hvis man går glip af en planlagt dosis, må man ikke bruge to doser på samme tid. Spring indtagelsen over, og vend tilbage til det normale skema.

Kontraindikationer

Brug ikke Mentax i tilfælde af allergi over for komponenterne i medicinen (den vigtigste er butenafin), graviditet og amning.

Bivirkninger af Mentax

Afbryd behandlingen i tilfælde af nældefeber, blærer, kløe, skældannelse, hævelse, irritation eller tørhed i huden.