Maxalt

Maxalt-dk

Aktivt stof: Rizatriptan

Dosering: 10 mg

Pris: €37,32 – €277,67

Alle har haft hovedpine mindst én gang i deres liv og ved, hvor ubehageligt det er. Hvad med migrænepatienter? Mange beskriver tilstanden som en ulidelig dunkende smerte, der tiltager ved enhver bevægelse, og enhver lyd- eller lyskilde forårsager endnu mere lidelse. Nogle rapporterer, at de ser skarpe eller blinkende lys, blinde pletter eller dobbeltsyn foran øjnene. En migræne varer som regel mellem et par timer og 2-3 dage.

Er der forstadier til et migræneanfald? Ja, mange mennesker begynder 30-60 minutter før et akut anfald at føle kvalme, svimmelhed, glimt for øjnene, deres tale bliver sløret. Så hvordan kan du overvinde denne tilstand, eller i det mindste lindre den utrolige smerte så meget som muligt? Først og fremmest er det nødvendigt at konsultere en læge for at blive undersøgt og identificere årsagen til migræne, da det kan maskere sig som en række andre farlige sygdomme, herunder neuroinfektioner, vaskulær patologi. For at lindre anfaldet anbefales det at tage midler, der er specielt designet til at bekæmpe migræne – triptaner. En af dem er et lægemiddel kaldet Maxalt. Det er hende, mange mennesker i Danmark og i udlandet er taknemmelige for en hurtig lindring af angrebet og tilbagevenden til det normale liv samt evnen til at udføre mange opgaver, der er tildelt dem igen.

I denne artikel vil vi besvare de mest presserende spørgsmål om brugen af stoffet og dets virkninger på kroppen, såvel som hvem det er kontraindiceret til, og hvilke bivirkninger det kan forårsage. Vi vil også fortælle dig, hvor du kan købe Maxalt i Danmark til en utrolig god pris og uden at skulle fremvise en recept.

Hvor kan man købe Maxalt i Danmark

Hemmeligheden om, hvor man kan købe Maxalt nemt og omkostningseffektivt i Danmark, er ude. Og her er den gode nyhed: du har allerede fundet det. Det er på vores online apotek, hvor du er sikker på at nyde at shoppe. Du behøver ikke engang at forlade dit hjem og stå i en kø af syge mennesker for at købe medicinen og udsætte dig selv for visse risici. Når alt kommer til alt, er intet lettere end at udfylde en bestillingsformular på denne hjemmeside, og så snart som muligt vil du blive kontaktet af vores uddannede fagfolk for at afklare alle detaljer, og kun et par dage senere vil den omhyggelige kurer levere medicinen direkte til dit hjem, eller du kan selv hente den på det nærmeste posthus. Bekvemmeligheden ved dit køb, vores opmærksomme holdning og vores utroligt behagelige priser er faktorer, der får dig til at komme tilbage til os igen og igen.

Kan jeg købe Maxalt uden recept?

Maxalt er receptpligtig medicin, og det er usandsynligt, at du vil kunne købe det uden recept fra et apotek. Men vi har mødt mange mennesker, hvis recepter løb ud i går. Og i dag var de allerede overvældet af en sygdom, men måtte vente endnu en måned, før de kunne gå til lægen. Lyder det bekendt? Vi stoler på vores kunder, og vi ved, at livet ikke altid er det samme, derfor giver vi dig en unik mulighed for at købe denne medicin på vores hjemmeside uden recept. Du kan få det på kortest mulig tid på den adresse, du giver os, hvor som helst i landet.

Fordelagtig pris på medicin

En anden fordel ved vores apotek er prisen. Ud over de håndgribelige fordele vil du også modtage yderligere rabatter og bonusser, da du helt sikkert vil spare mange penge, hvis du køber en stor pakke medicin. Hvorfor er kvalitetsmedicin så billig på vores apotek? Vores apotek har ikke brug for en fysisk butik med et stort antal ansatte, og fraværet af husleje og andre udgifter til vedligeholdelse af apotekslokalerne giver dig mulighed for at reducere omkostningerne og akkumulere de sparede penge i et bedre miljø kun for dig.

Anonymitet

Anonymitet er en uundværlig egenskab ved moderniteten. Alle ønsker at holde deres data sikre og ønsker ikke, at andre skal vide, hvilken medicin de køber. Vi er glade for at kunne tilbyde dig muligheden for hemmeligholdelse. Det eneste, du skal gøre, er at angive på bestillingsformularen, at du ønsker at betale kontant ved levering af din medicin. Det er hurtigt og sikkert.

Hvad er Maxalt

Maxalt, hvis aktive stof er rizatriptan, er et lægemiddel, der anvendes til behandling af migræne. Det sammentrækker blodkarrene i hovedet, hvilket kan hjælpe med at reducere sværhedsgraden af smerter og andre migrænesymptomer, såsom kvalme, opkastning og følsomhed over for lys og lyd.

Indikationer for brug

Lægemidlet bruges til at behandle migræneanfald, men er ikke egnet til at forebygge dem.

Kontraindikationer for brug

Maxalt har klart definerede kontraindikationer for brug, og ikke alle mennesker kan bruge denne medicin til behandling af migræne.

Kontraindikationer omfatter: allergisk reaktion over for rizatriptan eller nogen anden ingrediens i produktet, tidligere angina pectoris, myokardieinfarkt eller iskæmisk slagtilfælde, højt blodtryk, vaskulære sygdomme såsom Raynauds syndrom (en episode af arteriel blodgennemstrømning i hænder og/eller fødder forårsaget af kulde eller agitation), brug af andre triptaner inden for de sidste 24 timer.
Brug under graviditet er kun mulig, hvis de potentielle fordele retfærdiggør den potentielle risiko for fosteret. Amning bør afbrydes, mens man tager medicinen.

Maxalt bør også undgås sammen med visse andre lægemidler, såsom MAO-hæmmere, visse antidepressiva og visse lægemidler mod influenza.

Før du starter behandlingen, skal du tale med din læge og diskutere alle dine medicinske tilstande, allergier og den medicin, du tager. Dette vil hjælpe dig med at få et sikkert behandlingsregime og undgå at tage medicin, der ikke kan tages på samme tid.

Bivirkninger

Som al anden medicin kan Maxalt give bivirkninger. Nogle af de mest almindelige bivirkninger er: svimmelhed, døsighed, træthed, varme- eller kuldefornemmelse, svie, følelsesløshed eller snurren.

Mere alvorlige bivirkninger er: allergiske reaktioner såsom åndedrætsbesvær, hævelse af læber, tunge eller hals, brystsmerter, hjertebanken eller åndedrætsbesvær, svaghed eller følelsesløshed i kroppen, synsforandringer, dobbeltsyn eller sløret syn.

Hvis du oplever alvorlige bivirkninger fra medicinen, skal du straks kontakte din læge. Det er vigtigt at tale med din læge om eventuelle bivirkninger, du oplever, mens du bruger medicinen.

Brugsanvisning og dosering

Kontakt din læge, før du starter behandlingen, for at finde frem til den korrekte diagnose og dosering af den medicin, du har brug for. Tabletterne tages gennem munden, under tungen eller med vand.

Startdosis er normalt 5 mg eller 10 mg og tages én gang ved det første migrænesymptom. Hvis migrænesymptomerne ikke forsvinder efter den første dosis, kan man tage endnu en dosis to timer senere, men ikke mere end to doser på 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål

Her er de hyppigst stillede spørgsmål om brugen af medicinen: hvor mange dage skal man tage den, hvornår på dagen, før eller efter måltider, og hvilken medicin er bedst at tage.

Hvor mange gange om dagen skal Maxalt tages?

Normalt tager man 1 dosis, men hvis anfaldene gentager sig, kan man tage 2 doser om dagen under opsyn af lægen.

Når lægemidlet begynder at virke

Lægemidlet virker ca. en time efter, at du har taget det.

Hvor mange dage bør du tage tabletterne?

Maxalt bør ikke bruges mere end to gange om ugen for at undgå mulige bivirkninger og afhængighed af produktet.

Sådan skal du tage medicinen: Før eller efter måltiderne

Medicinen tages uafhængigt af fødeindtagelse.

Hvad må man ikke spise for at undgå at udløse et migræneanfald?

Fødevarer, der kan udløse et migræneanfald, omfatter rødvin, øl, mørk chokolade, hård ost, citrusfrugter, nødder, fødevarer, der indeholder konserveringsmidler, og fastfood.