Luvox

Luvox-dk

Aktivt stof: Fluvoxamin

Dosering: 100 mg, 50 mg

Pris: €44,51 – €355,27

Depression er resultatet af forskellige oplevelser og forandringer i kroppen og er svær at behandle uden behandling.

Luvox er et antidepressivt middel, der bekæmper depression og tvangslidelser.

Du kan købe Luvox og andre lægemidler i vores online apotek til den bedste pris i Danmark. Kvalitetssikring og receptfri shopping for vores kunder suppleres af venlig service, og vi sørger for, at din medicin leveres hurtigt – forsink ikke din behandling og føl dig sund!

Hvad er Luvox?

Luvox er en tablet, der ordineres til behandling af depression og nervøsitet med symptomer som angst, anspændthed og en konstant følelse af rastløshed. Det fås i doser på 50 mg og 100 mg.

Indikationer

Det bruges til behandling af depression af forskellig oprindelse og obsessive-kompulsive lidelser.

Dosering og anvendelsesegenskaber

Tag først en 50 mg eller 100 mg tablet en gang om dagen med vand inden sengetid. Derefter øges dosis, indtil en effektiv dosis er nået. Den maksimale daglige dosis er 300 mg; hvis der tages 150 mg eller mere, skal den daglige dosis opdeles i flere doser.

Dosering til børn over 8 år: 25 mg dagligt til den første dosis og yderligere 50-200 mg dagligt uden at overskride den daglige dosis.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for lægemidlets komponenter; brug med forsigtighed i tilfælde af nyre- og leversygdomme, i alderdommen, i tilfælde af epilepsi, kramper, graviditet, disponering for trombocytopeni. Brug af lægemidlet til børn anbefales ikke.

Bivirkninger

Følgende bivirkninger kan ledsage brugen af Luvox: svimmelhed, hjertebanken, takykardi, kvalme, nervøsitet, angst, svedtendens, hududslæt, kløe, artralgi, miragia, nedsat ejakulation.