Lozol

Lozol-dk

Aktivt stof: Indapamid

Dosering: 2,5 mg, 1,5 mg

Pris: €35.98 – €293.09

Hypertension har en ekstremt negativ effekt på hele organismen. Hvis det stiger hyppigt og regelmæssigt, kan det føre til hypertension, en alvorlig patologisk tilstand, der markant øger risikoen for hjerte-kar-, hjerne-, nyre- og andre sygdomme. Årsagen til hypertension kan være dårlig cirkulation i vævene: hævelse på grund af metaboliske problemer, epithelial dysfunktion. Hævelse opstår først i benene og underlivet, efterfulgt af abdominal hævelse og forstørrelse af leveren. For at normalisere blodtrykket er det nødvendigt at tage et blodtrykssænkende lægemiddel (hypotensiv effekt) og et diuretikum (vanddrivende effekt).

Vi skynder os at introducere dig til en af heltene med en langvarig vanddrivende effekt: Lozol. Bliv hængende, og vi vil ikke undlade at besvare alle dine spørgsmål om dets virkninger. Hvis du allerede er bekendt med dette lægemiddel, kender doseringen af Lozol og planlægger at købe en ny flaske af lægemidlet, anbefaler vi dig at vælge vores onlineapotek. Her finder du den bedste pris, nem og direkte bestilling uden recept og hurtig levering til enhver region i Danmark, selv de mest fjerntliggende.

Hvad er Lozol?

Lozol er et mærke, der indeholder den vigtigste aktive ingrediens, indapamid, som har en vasodilaterende og hypotensiv virkning, samt er et vanddrivende middel. Det hjælper kroppen med at udskille overskydende salt og vand, hvilket reducerer symptomer som åndenød eller hævelse af ankler eller fødder.

Indikationer

De vigtigste indikationer er hypertension og kongestiv hjerteinsufficiens.

Produktet kan anvendes som monoterapi eller i kombination med andre lægemidler.

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer for brug af dette lægemiddel omfatter: overfølsomhed over for indapamid eller andre komponenter i lægemidlet samt sulfonamider, akutte forstyrrelser i cerebral cirkulation, hyperaldosteronisme, udtalt lever- og nyrefunktion, hypokaliæmi.

Før behandlingen påbegyndes, skal du konsultere din læge og informere ham/hende om de lægemidler, du allerede tager, eventuelle allergier, eksisterende sygdomme og din nuværende helbredstilstand.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger omfatter hovedpine, træthed, kramper, diarré, udslæt, øget vandladningshyppighed og i meget sjældne tilfælde ortostatisk hypotension (overdreven reduktion i blodtrykket (BP), når du står).

Brug og dosering af medicin

Forsøg ikke at selvmedicinere. Kontakt din læge, før du begynder at tage denne medicin. Andre doser end dem, der er anført nedenfor, kan være nødvendige.

Tabletter gives normalt til voksne med 2,5 mg en gang dagligt, helst om morgenen på samme tid. Hvis den hypotensive effekt ikke er tilstrækkelig, øges dosis til 5 mg dagligt. Ved at øge dosis øges den vanddrivende effekt.