Lotrisone

Lotrisone-dk

Aktivt stof: Betamethason

Dosering: 10 mg

Pris: €31,92 – €58,52

Svampeinfektioner påvirker indre og ydre organer og forårsager en ubehagelig kløende fornemmelse, tør, skællende hud og rødme. Det berørte område gør ofte ondt, der opstår blærer, som brister og efterlader revner og sår på huden. Lotrisone er indiceret til indledende behandling og kronisk inflammation. Lotrisone kan også bruges til forebyggelse af svampesygdomme.

Læs brugsanvisningen for Lotrisone, som du kan købe på vores onlineapotek. For beboere og besøgende i Danmark tilbyder vi hurtig og bekvem levering overalt i landet, til overkommelige priser og uden recept.

Hvad er Lotrisone, og hvorfor er det effektivt?

Lotrisone er en svampedræbende lotion, der bruges til at behandle og forebygge forskellige symptomer på stomatitis, herpes, svampeinfektioner osv. Den kan bruges til at reducere rødme, kløe og svie. Dets aktive ingrediens, betamethason, undertrykker den inflammatoriske proces, mens clotrimazol hæmmer udviklingen af svampen.

Indikationer for Lotrisone

Lægemidlet bruges til behandling af epidermatomycosis i foden, dermatomycosis i huden, inguinal dermatomycosis, ringorm, stomatitis profylakse, kroniske inflammatoriske processer i huden, autoimmune reaktioner.

Dosering og påføring

Påfør lotionen på huden i et tyndt lag, og gnid den forsigtigt ind i de berørte områder. Anvendes morgen og aften, og undgå kontakt med øjnene. Det er ikke nødvendigt at anvende en bandage eller et omslag for at muliggøre fuldstændig absorption af medicinen. Behandlingen af overkroppen og lysken bør ikke vare mere end to uger, og behandlingen af fødderne bør ikke vare mere end fire uger.

Kontraindikationer

Ikke egnet til børn under 17 år eller til personer, der er overfølsomme over for indholdsstofferne eller lignende stoffer. Hos voksne over 65 år bør produktet anvendes med forsigtighed.

Bivirkninger af Lotrisone

  • Almindelige bivirkninger efter brug eller overdosering af produktet er
  • rødme;
  • blærer og strækmærker;
  • allergiske reaktioner (nældefeber, afskalning, udslæt, hævelse, irritation, etc.)
  • influenzasymptomer og bakterielle infektioner;
  • Udseende af pigmentering og strækmærker;
  • Cushings syndrom (akne, muskelsvaghed, søvnløshed, depression, tendens til blå mærker, infektioner).