Lopressor

Lopressor-dk

Aktivt stof: Metoprolol

Dosering: 100 mg, 50 mg, 25 mg, 12,5 mg

Pris: €30.31 – €200.03

Højt blodtryk? Så er dette stedet for dig. Helten i vores historie er Lopressor, et velkendt lægemiddel i Danmark, der blokerer beta-adrenoceptorer, hvilket igen forårsager en reduktion i antallet af hjerteslag, hvilket reducerer myokardiets iltbehov. Nedenfor vil vi se nærmere på alle egenskaber ved dette lægemiddel.

Vi anbefaler dig at købe dette lægemiddel i vores online apotek, da du får den bedste pris, hurtig levering og stor mulighed for at bestille lægemidlet uden recept. Alt du skal gøre er at udfylde online bestillingsformularen, og i løbet af kort tid vil vores kvalificerede specialister sende medicinen til den adresse, du giver os.

Hvad Lopressor er, og hvordan det virker

Lopressor er en selektiv β-adrenerg receptorblokker, hvor det aktive stof er metoprolol. Det normaliserer hjerterytmen ved ventrikulær takykardi og atrieflimren og reducerer hyppigheden og sværhedsgraden af anginaanfald. Ved myokardieinfarkt fremmer det begrænsning af området med myokardieiskæmi og reducerer risikoen for dødelige arytmier, hvilket reducerer muligheden for tilbagevendende myokardieinfarkt.

Indikationer

Lopressor har en ret bred vifte af anvendelser. De vigtigste indikationer er forhøjet blodtryk, koronararteriesygdom, hyperkinetisk hjertesyndrom, hjertearytmi, hypertrofisk kardiomyopati, mitralklapsprolaps og myokardieinfarkt (forebyggelse og behandling). Lægemidlet bruges også til migræneprofylakse, som en del af kompleks terapi i behandlingen af thyrotoksikose, til behandling af akatisi forårsaget af neuroleptika.

Kontraindikationer for brug

Lægemidlet har klart definerede kontraindikationer Generel overfølsomhed over for metoprolol eller enhver anden komponent i lægemidlet, AV-blok grad II og III, sinoatrialt blok, akut eller kronisk hjertesvigt (dekompenseret stadium), sinusknudesvaghedssyndrom, udtrykt sinusbradykardi, kardiogent shock, arteriel hypotension, udtrykte perifere kredsløbsforstyrrelser. Lægemidlet må ikke anvendes under graviditet og amning. Patienter med nedsat nyrefunktion og diabetes mellitus bør ordineres med særlig forsigtighed.

For optimal og sikker ordination bør du informere din læge om alle sygdomme og anden medicin, du tager.

Bivirkninger

Generelt tolereres lægemidlet ret godt af patienterne. Allergiske reaktioner, seksuelle forstyrrelser, bradykardi, lavt blodtryk, ødemer, vejrtrækningsbesvær, symptomer på bronkial obstruktion, svimmelhed, hovedpine, svaghed, depression, søvnforstyrrelser, muskel- og ledsmerter, mundtørhed, kvalme, mavesmerter, diarré kan dog undertiden forekomme under brug af lægemidlet. Dette er ikke en komplet liste over bivirkninger. I tilfælde af bivirkninger skal du kontakte din læge.

Dosering og administration

Tabletterne skal tages oralt sammen med et måltid eller umiddelbart efter et måltid, uden at tygges og med rigeligt væske. Behandlingen påbegyndes med en lav dosis, som gradvist øges over 1-2 uger.

Rådfør dig altid med din læge, før du bruger denne medicin. Din læge vil ordinere et behandlingsregime og en individuel daglig dosis.