Lasuna

Lasuna-dk

Aktivt stof: Ekstrakter af hvidløg

Dosering: 60

Pris: €30,10 – €210,70

Hyperkolesterolæmi er en tilstand, hvor kolesterolniveauet i blodet er forhøjet. Sygdommen er karakteriseret ved hurtig træthed, intermitterende eller vedvarende hjertesmerter, hovedpine og svimmelhed, højt blodtryk og angina pectoris.

Lasuna er et tørret hvidløgsbaseret lægemiddel, der har til formål at reducere kolesterol- og lipidniveauerne i blodplasmaet og har antiinflammatoriske virkninger.

Hvor kan jeg købe det billigt uden recept? Du kan købe Lasuna på vores online side, og vi vil levere det så hurtigt som muligt i hele landet. Bestil din medicin sikkert fra os, og du kan betale for dem, når du modtager dem på det nærmeste afhentningssted.

Hvad er Lasuna?

Lasuna (tørret hvidløg) bruges til at reducere kolesterol, som forstoppelsesmiddel, hepatobeskyttende, antiinflammatorisk og anti-artritisk. Det har antibakterielle og antifungale egenskaber.

Indikationer for brug af Lasuna

De terapeutiske egenskaber af lægemidlet giver mulighed for at anvende det i tilfælde af sådanne sygdomme og symptomer:

  • hypercholesterolæmi
  • dermatofytose;
  • hoste;
  • dyspepsi;
  • flatulens;
  • indsnævring af perifere blodkar.

Dosering af Lasuna

En kapsel skal tages med vand to gange om dagen efter et måltid. Hvis en dosis glemmes, er det ikke nødvendigt at tage to doser på én gang; man springer blot den glemte dosis over og genoptager behandlingsprogrammet.

Kontraindikationer

Lasuna-kapsler anbefales ikke i tilfælde af allergi over for hvidløg, graviditet og planlægning, amning, alder under 14 år.

Bivirkninger

Ingen bivirkninger er blevet rapporteret. Tag medicinen i henhold til den dosis, der er ordineret af din specialist, og overskrid den ikke.