Lamisil

Lamisil-dk

Aktivt stof: Terbinafin

Dosering: 250 mg

Pris: €101,33 – €510,71

Sommeren er kommet til byen. Du soler dig i sommersolen, og et par dage senere opdager du mærkelige skællende, hvidlige eller lyserøde pletter på dine arme, mave og ryg. Disse skæl ser ud til at vokse alt for hurtigt. Det er sandsynligvis herpes zoster variegata, også kendt som pityriasis. Det er en svampesygdom, der rammer ellers raske personer, men som udvikler sig i varmt, fugtigt klima og bliver mere synlig i sommermånederne, når de blege pletter begynder at skille sig ud på sund, solbrændt hud. Hvordan kan du slippe af med dette grimme udseende?

Heldigvis er helvedesild meget let at behandle, og symptomerne kan nemt forsvinde. Her er Lamisil, din trofaste hjælper i kampen mod svampeinfektioner i huden. I resten af denne artikel vil vi undersøge de spørgsmål, som alle har om virkningen af Lamisil. Vi anbefaler, at du køber cremen eller sprayen fra vores onlineapotek, fordi du vil være tilfreds med kvaliteten af vores service, vores kundeservice og prisen på medicinen.

Hvor kan man købe Lamisil i Danmark

Det er ikke så svært at købe Lamisil i Danmark. Hvis du har lyst til at passe ind i apotekets normale åbningstider, stå i kø og finde ud af, at stoffet ikke er på lager, er det din ret. Men vi er villige til at gøre dit liv mere behageligt og spare dig tid og penge, som du vil være mere end glad for at bruge på dig selv. For at bestille et lægemiddel på vores hjemmeside skal du blot udfylde en kort online formular, og på ingen tid vil vores kompetente ledere kontakte dig for at afklare alle detaljerne i din ordre og sende den straks til modtageren.

Kan jeg købe Lamisil uden recept?

Ja, du kan købe Lamisil fra vores apotek uden recept. Inden for få dage vil du modtage din ordre på en adresse hvor som helst i landet.

Overkommelig lægemiddelpris på online apotek

Hvorfor virker prisen på lægemidlet i vores apotek så billig sammenlignet med andre? Det er meget enkelt. Vi opkræver ikke unødvendige tillæg. Vores direkte kontrakter med kvalitetsmedicinproducenter giver os mulighed for at sende medicin direkte fra deres lagre, hvilket betyder, at vi sparer på leje af dyre apoteksbygninger, ekstra personale og relaterede omkostninger. Vi akkumulerer denne økonomi til fordel for vores kunder: en bedre pris og yderligere bonusser og rabatter.

Anonymitet

Vi ved, at mange af vores kunder er bekymrede for anonymiteten og fortroligheden af deres købsdata. Vi er altid på din side. På bestillingsformularen bedes du angive efterkrav. Det er sikkert, hurtigt og anonymt. Derudover garanterer vi hurtig levering til selv de fjerneste hjørner af vores land.

Hvad er Lamisil, og hvad gør det?

Lamisil er et bredspektret svampedræbende middel. Det har en langsigtet terapeutisk effekt, selv ved kortvarig brug. Den aktive ingrediens, terbinafin, hæmmer reproduktionen af svampeceller og forårsager deres død. Produktet er effektivt mod dermatofytter, dvs. skimmelsvampe, der har brug for keratin som næring og skal leve i hudens, hårets eller neglenes hornlag for at overleve.

Indikationer for Lamisil

Den vigtigste indikation for brugen af Lamisil er forekomsten og udviklingen af svampeinfektioner. Infektioner kan omfatte:

 • dermatofytose på bagagerummet (ringorm – infektion af huden med trådformede svampe af slægten Trichophyton (Trichophytosis) eller Microsporium (Microsporium))
 • dermatofytose i foden (svampeinfektion i huden på fødderne). Symptomer på dermatofytose i foden omfatter skældannelse på fødderne og nogle gange rødme og kløe);
 • inguinal dermatofytose (dermatofytinfektion i huden i lysken, mere almindelig hos mænd). Det viser sig som kløende, skællende læsioner eller plaques, der påvirker folderne mellem pungen og lårene);
 • Kutan candidiasis, forårsaget af svampen Candida (svampen viser sig som veldefinerede, hævede, lyserøde hudområder med blærer, papler og sår);
 • Lichen mosaicus (hudinfektion forårsaget af en gærlignende svamp af slægten Malassezia, med dannelse af flere asymptomatiske pletter, der varierer fra hvid til gulbrun, brun eller lyserød).

Anvendelse og dosering af Lamisil

Lamisil fås normalt som creme, spray og gel kun til udvortes brug. Der findes også tabletter til oral brug, når andre former for produktet ikke kan bruges.

De berørte områder af huden skal rengøres grundigt og tørres, før produktet påføres. Lamisil påføres eller sprayes i et tyndt lag på de angrebne områder og gnides grundigt ind. I tilfælde af infektioner ledsaget af bleudslæt (under brystet, mellem tæerne, i lysken, mellem ballerne) kan de områder, der skal behandles, dækkes med gaze, især om natten.

Behandlingens varighed afhænger af infektionens type og sværhedsgrad.
Lad være med at forkæle dig selv. Spørg din læge om en personlig behandling. Det kan være nødvendigt med andre medicindoser end dem, der er anført nedenfor. Utilstrækkelig behandling kan føre til ny infektion.

Instruktioner til brug

 • Creme: smøres på huden 1-2 gange om dagen afhængigt af sygdommen.
 • Ved dermatofytose i fødderne: 1 gang dagligt i 1 uge;
 • Ved dermatofytose i lysken og på kroppen: 1 gang dagligt i 1 uge;
 • I tilfælde af kutan candidiasis: 1-2 gange dagligt i 1-2 uger;
 • I tilfælde af herpes variegata: 1-2 gange dagligt i 2 uger.
 • Gel: påføres huden en gang om dagen.
 • Ved dermatofytose på fødderne (interdigitalt): 1 gang dagligt i 1 uge;
 • Ved dermatofytose i lysken og på kroppen: 1 gang dagligt i 1 uge;
 • I tilfælde af herpes varicella: en gang dagligt i 1 uge; I tilfælde af herpes varicella: en gang dagligt i 1 uge.
 • Spray.
 • Ved epidermatofytose på foden og trichofytose på den glatte hud: 1 gang dagligt i 1 uge;
 • Ved herpes zoster variegata: 2 gange om dagen i 1 uge.
 • Kun en læge ordinerer behandlingsprogrammet med tabletter.

Kontraindikationer for brug af Lamisil

Den vigtigste kontraindikation for brug af lægemidlet er overfølsomhed over for terbinafin eller nogen af komponenterne i præparatet. Brug under amning er kontraindiceret, da terbinafin går over i modermælken. Det skal også bemærkes, at Lamisil salve ikke anbefales til brug hos børn under 12 år, og sprayen anbefales ikke til brug hos personer under 18 år.

Før du starter behandlingen, skal du kontakte din læge og informere ham/hende om din medicinske tilstand, eventuelle allergier, du måtte have, og enhver medicin, du tager.

Mulige bivirkninger af Lamisil

Bivirkninger kan forekomme på applikationsstedet for Lamisil: kløe, afskalning eller svie i huden, smerte og irritation på applikationsstedet, unormal pigmentering, erytem, skorpedannelse.
Terbinafin kan forårsage øjenirritation i tilfælde af utilsigtet kontakt med øjnene. I sjældne tilfælde kan latente svampeinfektioner forværres.

Ofte stillede spørgsmål

Patienter har ofte mange spørgsmål om behandlingen: hvad er bedst, tabletter eller creme, hvilke generiske versioner af Lamisil er tilgængelige, og om det er muligt at bruge produktet under graviditet. Vi diskuterer alle disse spørgsmål sammen.

Hvad er bedst at bruge i tablet- eller cremeform?

Oral Lamisil bør kun bruges, når topisk applikation ikke er mulig.
Forsøg ikke at behandle dig selv, når du vælger, hvilken form for præparat du skal bruge.

Kan Lamisil bruges under graviditet?

Lamisil bør kun anvendes, når de forventede fordele for moderen opvejer risikoen for fosteret, og under nøje overvågning af en læge.

Hvilken generisk Lamisil findes der?

Generisk medicin er billige analoger af dyr medicin, kopier af den originale medicin, som ikke er udviklet og forsket i for at bruge et minimalt beløb på at skabe dem.
Lamisil har et stort antal generiske versioner, herunder: Terbinafin, Lamiderm, Lamikon.