Ketoconazol creme

Ketoconazol-creme-dk

Aktivt stof: Ketoconazol

Dosering: 15 g

Pris: €32,54 – €136,66

Systemiske svampeinfektioner er forårsaget af patogene svampe og kan påvirke huden og de indre organer. Smerter, kløe, skældannelse og udslæt er ubehageligt og bør behandles så hurtigt som muligt for at undgå tilbagefald. Ketoconazol-creme bruges som lokalbehandling til at lindre symptomerne ved svampeinfektion.

Du kan købe Ketoconazole creme online på vores hjemmeside til den bedste pris i Danmark, med hurtig levering – vi sender landsdækkende uden recept!

Hvad er Ketoconazol Creme?

Ketoconazol creme er effektiv mod dermatofytter og gærsvampe og kan ikke påvises i blodet.

Det bruges til at behandle svampeinfektioner i huden (inguinal epidermatophytosis, epidermatophytosis i foden, candidiasis i hudfolderne).

Indikationer

Ketoconazol creme anvendes til behandling af epidermatofytose i foden, intertrigo (candida hudfolder), behandling af svampeinfektioner i lysken.

Anvendelse af Ketoconazol Creme

Påfør på de berørte områder af huden og omkring huden to gange dagligt. Behandlingen varer normalt 7 dage, men i tilfælde af alvorlige læsioner bør den forlænges i 2-3 dage mere. Hvis symptomerne er forsvundet, skal produktet desuden bruges i et par dage mere for at undgå et tilbagefald. Ved behandling af inguinal epidermatofytose kan behandlingen vare op til 6 uger. Hvis symptomerne fortsætter efter 4 ugers behandling, bør man konsultere en specialist.

Kontraindikationer

Allergi over for ketoconazol eller andre komponenter i lægemidlet.

Bivirkninger

Patienter har oplevet følgende bivirkninger ved brug af cremen: inflammation, tørhed, hudirritation, bulløst udslæt, kontaktdermatitis, øget afskalning eller klæbrighed i huden.