Isoptin

Isoptin-dk

Aktivt stof: Verapamil

Dosering: 240 mg, 120 mg, 40 mg

Pris: €32.77 – €281.29

Isoptin er en selektiv calciumkanalblokker med en direkte effekt på hjertet. På grund af dets virkning sænkes blodtrykket, og hjertefrekvensen reduceres. At købe Isoptin online er meget nemt: i vores online apotek udfylder du en simpel ordreformular, vælger dit nærmeste distributionssted i Danmark og får den medicin, du har brug for meget hurtigt og uden recept!

Hvad Isoptin er

Isoptin er en langsomt virkende tablet, hvis vigtigste aktive ingrediens er verapamil. Det har en antihypertensiv og antiarytmisk virkning. Tabletterne fås i doser på 40 mg, 120 mg og 240 mg.

Indikationer

Isoptin anvendes til: koronararteriesygdom, angina pectoris, arytmier og hypertension.

Dosering og administration

Dosis justeres individuelt, og den gennemsnitlige daglige dosis er 240-360 mg pr. dag. Ved langtidsbehandling bør den daglige dosis ikke overstige 480 mg. Tabletterne kan deles i flere portioner og indtages oralt med vand.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for lægemidlets komponenter, kardiogent shock, sinusknudesvaghedssyndrom, hjertesvigt, atrieflimren/puls, under behandling med ivabradin eller β-adrenoreceptorblokkere.

Bivirkninger

Følgende reaktioner kan ledsage behandlingen: hovedpine, svimmelhed, kvalme, forstoppelse, mavesmerter, bradykardi, takykardi, palpitationer, hypotension, ødemer, øget træthed.