Hyzaar

Hyzaar-dk

Aktivt stof: Hydrochlorothiazide

Dosering: 50 mg

Pris: €42.63 – €388.76

Højt blodtryk – ringer udtrykket og tilstanden en klokke? I så fald anbefaler vi, at du læser vores materiale om det kombinerede antihypertensive Hyzaar. Dets sammensætning indeholder to aktive stoffer, som reducerer blodtrykket meget bedre end hver af de individuelle komponenter alene.

Lozartan – er en angiotensin II AT1-receptorantagonist. Hydrochlorthiazid er et thiazid-diuretikum (vandpille). Lægemidlet hjælper med at reducere risikoen for kardiovaskulære komplikationer og dødelighed hos patienter med venstre ventrikelhypertrofi med hypertension. Nedenfor forklarer vi i detaljer lægemidlets egenskaber, administrationsvejen og mulige bivirkninger.

Og for dem, der er fortrolige med stoffet og lige er kommet til en ny pakke, har vi altid noget at tilfredsstille dem. Når du køber Hyzaar på vores online apotek, får du kun kvalitetsmedicin til utroligt gunstige priser, hurtig levering til enhver region i Danmark og muligheden for at bestille lægemidlet uden recept. Og ja, du er altid velkommen her. Vores højt kvalificerede eksperter står til din rådighed for at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om din medicin.

Hvad er Hyzaar, og hvad er dets virkninger på kroppen?

Hyzaar hjælper med at reducere risikoen for kardiovaskulære komplikationer og dødelighed hos patienter med hypertension i venstre ventrikel. Når det bruges konsekvent, kan det normalisere og vedligeholde blodtrykket og i nogle tilfælde redde liv.

Indikationer for brug af Hyzaar

Lægemidlet er indiceret til:

  • arteriel hypertension (hvis behandling med en kombination af terapeutiske midler er indiceret);
  • profylaktisk lægemiddelbehandling for at reducere dødeligheden og reducere risikoen forbundet med hjerte-kar-sygdomme (hypertension, hypertrofiske ændringer i venstre ventrikel).

Kontraindikationer

Som alle lægemidler har Hyzaar klare kontraindikationer for dets anvendelse. Disse omfatter individuel følsomhed over for hydrochlorthiazid, losartan eller enhver anden komponent i lægemidlet, leversygdom, nyresvigt, anuri, kolestase og lidelser ledsaget af galdevejsobstruktion. Må ikke anvendes under graviditet og amning og under 18 år.

Det anbefales kraftigt at konsultere din læge, før behandlingen påbegyndes. Sørg for at informere din læge om enhver medicinsk tilstand, du har, og enhver medicin, du tager, for at opnå et korrekt og sikkert behandlingsregime.

Bivirkninger

Der kan opstå både simple og mere alvorlige bivirkninger, når man tager lægemidlet. De spænder fra simpel svimmelhed til anæmi og farlige allergiske reaktioner.

Søg lægehjælp, hvis du oplever bivirkninger.

Dosering og administration

Tabletterne skal tages oralt med rigeligt vand og uden mad.

Når alle nødvendige diagnostiske tests er blevet udført, vil din læge ordinere en individuel daglig dosis. Du må ikke selvmedicinere, da din dosis kan afvige fra standarddosis.

Standarddosis ved forhøjet blodtryk er 1 tablet om dagen. En stabil effekt af medicinen indtræder normalt efter 21 dages brug. Hvis det er nødvendigt, kan lægen øge den daglige dosis til 2 tabletter om dagen.

Medicinen kan tages i kombination med andre antihypertensiva.