Hydrochlorothiazide

Hydrochlorothiazide-dk

Aktivt stof: Hydrochlorothiazide

Dosering: 25 mg, 12,5 mg

Pris: €27.35 – €114.88

Diuretika hjælper kroppen med at producere og udskille urin. Diuretika ordineres mod forhøjet blodtryk, ødemer og hjertesvigt. Et af de bedste vanddrivende lægemidler er Hydrochlorothiazide, et vanddrivende middel, der hjælper med at løse de symptomer, der er beskrevet ovenfor. Køb Hydrochlorothiazide til den laveste pris i Danmark er muligt på vores hjemmeside, hvor online udfyld bestillingsformularen og din ordre vil blive afsendt til ethvert praktisk sted i landet. Hurtig levering, mulighed for at købe uden recept, og venlig service til vores kunder!

Hvad er Hydrochlorothiazide?

Hydrochlorothiazide er et lægemiddel til behandling af øgede hævelser, hjertesvigt og forhøjet blodtryk. Det fås i tabletter på 12,5 mg og 25 mg.

Indikationer

Hydrochlorothiazide er indiceret til behandling af kredsløbsstagnation ved kardiovaskulær insufficiens, nefritis, cirrhose med hypertension, toxæmi under graviditet, præmenstruelt syndrom, glaukom og nedsat intraokulært tryk.

Dosering og administration

Tabletterne tages oralt i forbindelse med eller efter et måltid. Den daglige dosis justeres individuelt og kan være 0,025-0,2 gram. Den kan tages én gang om morgenen eller opdeles i 2 doser om morgenen.

Den daglige dosis på 0,2 g bør ikke overskrides; for ældre med hypertension bør dosis reduceres til 0,0125 g pr. dag. Lægemidlet kan tages i 3-7 dage; om nødvendigt bør behandlingen fortsættes efter en pause på 3-4 dage. Ved hypertension tages 0,025-0,05 g pr. dag, ved glaukom 0,025 g.

Kontraindikationer

Alvorlig leversygdom, nyresvigt, alvorlig diabetes mellitus og gigt.

Bivirkninger

Hypokaliæmi og hypokloræmisk alkalose kan forekomme under behandlingen.