Haridra

Haridra-dk

Aktiv ingrediens: Gurkemeje

Dosering: 60

Pris: €41.12

Hvis du ikke stoler på traditionel medicin, når det gælder behandling af allergi, eller hvis du har prøvet alle metoder uden at få de ønskede resultater, skal du ikke give op for tidligt. Opdag et ayuverdisk middel, der vil hjælpe dig med at kontrollere dine allergisymptomer nemt og problemfrit. Vi introducerer Haridra, et yderst effektivt middel, hvis vigtigste aktive ingrediens er gurkemeje. Pulveret fra denne plante har længe været betragtet som en pålidelig antioxidant, antiinflammatorisk og antihistaminisk middel, som ikke kun hjælper med at håndtere allergiske manifestationer, men også er uundværlig i kampen mod svampeinfektioner.

Du kan købe denne mirakelkur bekvemt og omkostningseffektivt på vores hjemmeside. Du skal blot udfylde onlinebestillingsformularen, og medicinen vil blive leveret direkte i hænderne på den, du angiver, hvor som helst i landet. Og sådan en god “plys” som den bedste pris og muligheden for at købe en medicin uden recept vil kun forbedre dit humør og din generelle tilstand.

Hvad er Haridra?

Et universelt middel mod en lang række lidelser, såsom nældefeber, allergisk dermatitis og endda melasma (hudpigmentering under graviditet). Det vigtigste aspekt er den naturlige sammensætning af produktet, som ikke skader helbredet, men kun forbedrer organismens generelle tilstand.

Hvad er indikationerne for brug af Haridra?

Lægemidlet har et bredt spektrum af handlinger, så det bruges i et ret stort antal forhold, herunder:

  • Allergiske luftvejssygdomme, såsom sæsonbestemt eller tilbagevendende allergisk rhinitis, allergisk bronkitis og tilstoppet næse;
  • allergisk dermatitis
  • Urticaria
  • eksem;
  • bylder og blærer;
  • svampeinfektioner i huden;
  • som et antioxidanttilskud til kroniske øjensygdomme og diabetes;
  • som et hjælpemiddel i gigtbehandling.

Hvad er kontraindikationerne for at tage Haridra?

Individuel følsomhed over for gurkemeje eller andre hjælpestoffer i lægemidlet. Hvis du er gravid eller ammer, skal du konsultere din læge, før du tager medicinen.

Bivirkninger

Til dato er der ikke rapporteret om væsentlige bivirkninger ved brug af Haridra.

Brugsanvisning og dosering

Kontakt din læge, før du tager Haridra. Din læge vil ordinere en individuel dosis, som kan variere fra det, der er angivet nedenfor.

Haridra tages normalt som en kapsel to gange om dagen eller 1 til 2 teskefulde pulver 2-3 gange om dagen før måltider eller en halv time efter at have spist, med varmt vand eller varm mælk med honning. For børn under 5 år, en halv teskefuld, op til 12 år 1 teskefuld. Behandlingsvarigheden er 1-3 måneder.